Sada je: 28 kol 2026, 15:10.
Moderator/ica: medo14
bubac 2005 je napisao/la:pa jel netko od vas počeo sa svim tim predradnjama za upis?
mi čekamo još procjenu psihologice u vrtiću, pa ćemo valjda biti pametniji, da li odgađamo ili ne, budući da nas dijeli 10 dana od neobveznika ove godine.

Franika, misliš li da je tvoja Nika prošle godine u ovo doba bila spremna za školu?
Uglavnom one su bile one "glavne u razredu" i sve ostale su dovodile u red. 

melita je napisao/la:Ne znam ništa o tome ali kad vidim da je Nika punih godinu dana starija od moje Zite odmah mi dođe zlo. Hoće li ona uistinu biti najmlađa u razredu? Kako će se snaći među djecom? Franika, misliš li da je tvoja Nika prošle godine u ovo doba bila spremna za školu?

Curice u pravilu jesu zrelije od decka u toj dobi, to stima, ali opet velika je razliku izmedju samih curica 6 i pol i 7 i pol godisnjakinja. U to sam se uvjerila u franovom razredu, kad je krenuo u skolu, ove cure od 7 i pol su bile totalno "odrasle" i ozbiljne i nekak odgovornije naspram svih ostalih u razredu, a io mom Franu da i ne govorim! Uglavnom one su bile one "glavne u razredu" i sve ostale su dovodile u red.
Ipak, čini mi se da bi se s godinu dana više životnog iskustva Z. ipak lakše postavila u odnosu s takvom ekipom. Ne bih baš voljela da je ovakvu malu i naivnu odaberu za svog dežurnog ridikula.

), ostali su bili obveznici, a ima ih i koji sada u ozujku slave 8.rodjendan, dakle isli su na odgodu. 

.

Franika, baš me iznenadilo ovo što pišeš da se sve predupisne aktivnosti obavljaju u školi u koju dijete pripada.

Jeste li vi svoju djecu slali u vrtić s krasticama ili ste čekali da nestanu svi vidljivi znakovi?

. Prvo cemo ga upisati u skolu pa onda naknadno donijeti potvrdu od dr.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.