sgrafaha je napisao/la:celo,tjeme,nos
koja su to recesivna svojstva čela tjemena i nosa??
Sada je: 30 tra 2026, 05:17.
Moderator/ica: medo14
sgrafaha je napisao/la:celo,tjeme,nos

vrhunac je bio šta je ona mene - doma, u jednom pituravanju - išla prebojato iz tamnosmeđe u platinastu
treba li opisivati kako je to izgledalo?
i tako slične dječje ludorije...
oblačila se onako u uske rebe, starke, majice s printovima, kožne narukvice i tako to
- cila sam bila neki art đir, pohađala dramsku radionicu, gutala knjige... i uživala), ali bunta pravog u mene nije bilo - vani sam pila Colu i plakala materi na ramenu zbog dečkiju

) koja se fala Bogu isprala nakon 5 godina - zbilja nebi volila da i sad nosim krila iznad guzice 
U školi mojih klinaca pola cura je ošišano kao Inina najstarija, pola glave je izbrijano, ostatak i gornji sloj duga kosa. Ošišala se tako jedna, pa druga pa još njih dvadeset i nek mi sad netko kaže da je to neka različitost.

ja sam zato da se djeca "ispucaju" dok su mlada.

Barbi je napisao/la:Ma to je pomodarstvo, kao i sve drugo.U školi mojih klinaca pola cura je ošišano kao Inina najstarija, pola glave je izbrijano, ostatak i gornji sloj duga kosa. Ošišala se tako jedna, pa druga pa još njih dvadeset i nek mi sad netko kaže da je to neka različitost.
![]()
Različit si ako nemaš sljedbenike a to zapravo znači da se to tvoje nije nikom svidjelo dovoljno da bi napravio slično - nisam sigurna da je time postignut željeni efekt.

Nemam previše tolerancije za maloljetnička ispucavanja.

), i ne ostavlja trajne lose posljedice. 
patkica je napisao/la:Po meni je granica tu negdje da se izrazavaju i istrazuju na nacin koji ne predstavlja opasnost za njih i druge oko njih, niti vrijeđa ikoga (osim eventualno roditeljski pogled na estetiku), i ne ostavlja trajne lose posljedice.
Ne vidim zasto bi dijete koje ofarba kosu u ljubicasto ili obrije pol glave, a na pol glave ima pletenicu sa zelenim pramenovima bilo automatski neodgovornije ili razmazenije od djeteta koje ima kosu do struka bez siski

Post 21,6folne je napisao/la:potpis na Nanu.
a i to nešto većina ljudi nikad ne otkrije, a kamoli klinci u tim godinama dok se još intenzivno traže.
koliko nas tu na forumu može reći po čemu je baš, baš posebno, a da to nije neka kvaliteta koju ima svaki drugi/treći čovjek.
iako se naravno slažem i s Patkom i s Nanom

medo14 je napisao/la:ja sam zato da se djeca "ispucaju" dok su mlada.
neve, sori ne ide to tebe osobno, nego ovako na glas filozofiram
latica je napisao/la:znam roditelje koji su se bunili što se u školi "slavi" helloween jer to nije katolički običaj

lakseje tako svima 

koja su to recesivna svojstva čela tjemena i nosa
sgrafaha je napisao/la:koja su to recesivna svojstva čela tjemena i nosa
Pčelice,nemam pojma,znaš kako ona brzo priča i obično je to navečer kad dođe iz škole,a ja sam vec na izmaku sa "baterijama za pamćenje,koncentraciju općenito",znam samo da je profa pitala može li joj opipati glavu kako bi vidjela,a kod nosa čini mi se nešto oko nosnica....

Barbi je napisao/la:Medo ti razmišljaš isto kao i ja.Nemam previše tolerancije za maloljetnička ispucavanja.
![]()
Nek se ispucavaju kad budu odgovorni sami za sebe. U mojoj kući vrijede moja pravila.

), postupila bih upravo tako. Djecu je važno usmjeravati, nadgledati, ali i podržavati, dok god to ne ostavlja trajne posljedice na dijete ili okolinu.Sad sam 'ukalupljena'. Ne osjecam se tako lose, ali voljela bih da ne zivim u drustvu koje tako olako prosudjuje i osudjuje pa da i danas, bez obzira na posao koji radim, mogu izraziti sebe na nacin koji meni odgovara. Jer mi se tako svidja. Ne da se istaknem.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.