Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Odgovori

Re: Božićni poklon

18 pro 2015, 10:05

april je napisao/la:On nije razmaženo dijete, nego je baš naprotiv, predobar u mnogočemu. i zato mu i želim ispuniti tu želju, pokazati i na taj način da cijenim mnogo toga kod njega, jer stvarno je zaslužio. razlikujem želje i potrebe, a nekako mi je Božić vrijeme da se djeci ispune i neke želje. Uz naravno isticanje važnosti našeg zajedničkog vremena, druženja, pravljenja kolačića, ukrasa...

Ovo je dobar razlog za ispunit mu želju :dunno
Mi smo spremali poklone dok su bili mali (i mi imali auto) u gepeku, a oni su bili uvjereni da smo ih nosili kumovima koji su dva kata iznad nas :lol

18 pro 2015, 10:11

Mirci je napisao/la:u gepeku od auta je najsigurnije :lol

kod mene godinama funkcionira ;)

18 pro 2015, 13:38

Moj niti jedne godine nije našao poklone, a bili su doma u ormaru. Nije takav tip da će tražiti (a i dugo nije želio ne vjerovati u Djeda Mraza) :dada .

Nikad nisam mogla kupovati ono što poželi ranije od 11-12. mjeseca jer se stoput predomislio pa smo uveli pisanje pisma Djedu Mrazu negdje u studenom (da mogu odmah kupiti i ne gužvati se po dućanima u prosincu :nata ) i to je bilo to. Prošle godine (kad je imao 11.g.) je bilo prvi puta da nisam imala pojma što da kupim i da sam postupila po svom nahođenju (rekao je da ništa baš ne želi osim nekih Legića, a njih je dobio na božićnoj priredbi) ali ispalo je super (kupila sam mu ogromnu magnetnu ploču za sobu).

18 pro 2015, 18:25

Mirci je napisao/la:u gepeku od auta je najsigurnije :lol

:lol je. iako, moja nije znatiželjna jer bi time pokvarila iznenađenje...obično su u mom ormaru, duboko, duboko zakopani :mrgreen i nije ih išla tražiti.

18 pro 2015, 18:43

Kak znaš da nije :D?

18 pro 2015, 20:44

:shock :lol ma nije. onak, uvijek je dovoljna količina iznenađenja tak da brijem da nije. sv. nikola ju je jako iznenadio :luv tak da mislim ne škica :nata .....ili je mala već sad veliki talent za akademiju :bis
Odgovori