15 sij 2016, 10:35
15 sij 2016, 11:25
15 sij 2016, 11:45
. Malo dijete gurnuti među druge klince u "odgođeno" vrijeme. Neka glazbena igraonica ili neki sport za malene.
, osim što u 5. recimo može izrasti jako, pa stršati ali to se ionako višim curama desi. I neodgođene su glavu više od dečki u razredu
. Prije su uletile u pubertet. Rijedak je termin "prezreo"
.
), pa ako se odlučite za koju već opciju koja nije po kalendaru, dobro ju je imati potkrijepljenu nekim papirom ili jakim argumentima. U slučaju da škola nije baš popunjena te godine i slično postoji situcija da su službe nesklone odgodi. Rekli su nam tako da je dijete spremno ali roditelji nisu
, mm-a odvojeno od mene (glasnogovornice
) propitivali - ono, kao da vide slaže li se ili je to moja ludost only. Nismo požalili, dijete je krenulo spremno i to se u raznim oblicima uravnoteženog ponašanja vidi (ne bi on prema van kiksao ni inače kao prvašić, odnosno, ne bi se vidjelo, ali bi više grizao sam sebe, a to nikome u životu ne treba
)
15 sij 2016, 12:25

15 sij 2016, 12:39
- jaču no ikad
pa zašto se njima zamarati. Iz mora takvih, ispecam si one koji to doista jesu i tih se držim, ostale sve manje fermam
(korak do crvenog šešira).
15 sij 2016, 14:29
Volvo je napisao/la:Morena, Adorablu potpisujem do u slovo. Malo dijete gurnuti među druge klince u "odgođeno" vrijeme. Neka glazbena igraonica ili neki sport za malene.
15 sij 2016, 15:04
, imali su trenera (to je bilo važno, "trener") kojeg se sluša
ali se i cerekaju skupa i tako. Da si sami zavežu tenisice, presvuku se i postroje se u vrstu recimo...Da se u grupi nekako počinje pozicionirati, primjećivati koliko su drugi različiti a opet slični
, kako različito reagiraju a kako grupa opet funkcionira. Ne da se osvaja medalje za izuzetna postignuća
nego da se može ne rasplakati ili razbjesniti na prvi neuspjeh recimo, da se skuži kako se može neuspjeh nakon više pokušaja prevladati ili mu se bar nasmijati i tako...
15 sij 2016, 15:24
15 sij 2016, 21:12
18 sij 2016, 12:04
mislim dobro si zapamtila