Sada je: 25 lip 2026, 03:17.
Moderator/ica: medo14
ah, zaboravila sam napisati da se nisam interesirala za ništa zapadno od Britanca i južno od Glavnog kolodvora

Cathy je napisao/la:Nama su prošle godine pod drugi jezik uveli početnički talijanski jer nisu imali napredni njemački.
A jel za napredni njemački bilo jasno od starta da ga nemaju ili su ga bili pro forme ponudili?
J. je jako važno da nastavi njemački kao drugi jezik.
skorpionka je napisao/la:Znam da je znanje većine izbornih predmeta upitno nakon 5 godina učenja, ne samo njemačkog![]()
Zato kužim klince ako krenu s početnim. Neke škole nam nude samo napredni njemački kao izbor.
Joj, mene bi to veselilo

Vise manje je po svim skolama tako, cast iznimkama.skorpionka je napisao/la:Ma i moj je izabrao napredni u svim odabirima, ali dosta klinaca iz njegovog razreda je uzeli pocetne. Je steta nakon 5 godina ucenja, ali vj klinci kuze da im znanje mozda nije dovoljno za pet godina ucenja.

To je ziva tuga kako se u skolama odnose prema izbornim predmetimaVise manje je po svim skolama tako, cast iznimkama.

skorpionka je napisao/la:To je ziva tuga kako se u skolama odnose prema izbornim predmetimaVise manje je po svim skolama tako, cast iznimkama.
Krumpirić je napisao/la:Ja mislim da to nije radi informatike, nego jer je to "najbolja" škola, pa onda hoće tamo jer su 5.0.
Puno djece (i roditelja) tako.
Kasnije prirodoslovni i tehnički fakulteti jako loše prolaze, pola djece odustaje. Sve je to na krivim nogama.
Dobri andjeo je napisao/la:A djeca racunaju -predmet manje za ucit u 1 r![]()
Medo a sto je izborni u 2 r?
) je zavrsen ovogodisnji upisni stres - prosla je prijemni za pripremnu 
bravo !! čestitke !
Ina66 je napisao/la:nama (citaj - meni) je zavrsen ovogodisnji upisni stres - prosla je prijemni za pripremnu

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju.