Sada je: 25 lip 2026, 03:17.
Moderator/ica: medo14

al ak ne treba, odete ranije.

TiFilMama je napisao/la:ima li netko tko je bio u Miocu na prijemnom?
gledam na njihovim stranicama da prijemni nosi 5 bodova.
jesam ja to dobro skuzila???

Krumpirić je napisao/la:Sanika je napisao/la:Dobri andjeo je napisao/la:Pa ja se cudim daje najveca navala na matematickepa kajsu tolika djeca lumeni za matematiku
Ja sam uvijek mislila da je vise deustvenjaka i onih kojima neide matematika a ispada da jusvi rasturaju , osim mojih naravno
Nije ti to isključivo zbog matematike, već i zbog informatike. Jedino te škole imaju informatiku u sva 4 razreda.
Moja bi npr. školu s informatikom ali bez matematike, a da ne spominjem fiziku
Pa sigurno matematička gimnazija onda nije pravi odabir, a ni studij računarstva. A informatologija je društvena znanost.
Mislim, ne za tvoju, ne znam dijete, možda se samo radi nedostatku ljubavi, ne nedostatku znanja, nego za nekog ko ne voli i nije za matematiku i fiziku.
Ja mislim da to nije radi informatike, nego jer je to "najbolja" škola, pa onda hoće tamo jer su 5.0.
Puno djece (i roditelja) tako.
Kasnije prirodoslovni i tehnički fakulteti jako loše prolaze, pola djece odustaje. Sve je to na krivim nogama.

marelica je napisao/la:prijavnicu ispisuju s upisi.hr i nose u osnovnu školu. A upisnicu 11. u srednju školu. Gdje dobiju upisnicu?
Sanika je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:Sanika je napisao/la:
Nije ti to isključivo zbog matematike, već i zbog informatike. Jedino te škole imaju informatiku u sva 4 razreda.
Pa sigurno matematička gimnazija onda nije pravi odabir, a ni studij računarstva. A informatologija je društvena znanost.
Mislim, ne za tvoju, ne znam dijete, možda se samo radi nedostatku ljubavi, ne nedostatku znanja, nego za nekog ko ne voli i nije za matematiku i fiziku.
Ja mislim da to nije radi informatike, nego jer je to "najbolja" škola, pa onda hoće tamo jer su 5.0.
Kasnije prirodoslovni i tehnički fakulteti jako loše prolaze, pola djece odustaje. Sve je to na krivim nogama.
Krumpi, a ne znam, gledam to iz naše perspektive. Paula jako voli informatiku ali ne i matematiku i fiziku, iako i to jako dobro kuži i ima sve 5.
I što sad, koje škole gledati? Ne postoji škola kod nas koja ima samo informatiku naglašenu. Informatika je naglašena samo u školama poput MIOC-a i V gimnazije. A u njima je bome naglašena i matematika i fizika.
Mi smo ih razmatrali iz tog razloga koji sam navela ..

Sanika je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:Sanika je napisao/la:Nije ti to isključivo zbog matematike, već i zbog informatike. Jedino te škole imaju informatiku u sva 4 razreda.
Krumpi, a ne znam, gledam to iz naše perspektive. Paula jako voli informatiku ali ne i matematiku i fiziku, iako i to jako dobro kuži i ima sve 5.
I što sad, koje škole gledati? Ne postoji škola kod nas koja ima samo informatiku naglašenu. Informatika je naglašena samo u školama poput MIOC-a i V gimnazije. A u njima je bome naglašena i matematika i fizika.
Mi smo ih razmatrali iz tog razloga koji sam navela ..

viki je napisao/la:- kaj još treba za upis, svjedodžbe, domovnica i rodni list? Jel moraju biti novijeg datuma?

)
Iako je jučer već u mislima osnivao tamo košarkaški klub
Puno je djece i između 79 i 79,99 bodova. 
Skorpi
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju.