Sada je: 25 lip 2026, 01:00.
Moderator/ica: medo14

PixyDust je napisao/la:Stara je bila jako teška sama pom sebi, ciferšlus otišao začas, a bila je skupa Diddl torba![]()

auu, nekako ne vidim cure u petom razredu s takvom torbom

Sljedeću sad može dobiti u petom, šestom razredu.

on je u boravku, dakle jednom tjedno nosi torbu doma i zbilja nije nimalo uništena...a sad iskreno ne mogu ga baš zamisliti u 4. razredu sa tom torbom http://www.hama.hr/hr/skola_i_slobodno_ ... breadcrump

,no meni se čini da bude joj za treći razred jedostavo premala.
teutonija je napisao/la:Mi imamo Haminu torbu ,za sad je još uvijek zadovoljna s njom ,nije roza,no meni se čini da bude joj za treći razred jedostavo premala.
![]()
K je već sad visoka preko 135 i sad joj već djeluje nekako malo na leđima,tak da će sli,edeću g. još imati tu,a onda za treći razred dobiva ruksak.
Eto obje razmišljamo o ruksaku u trećem razredu samo iz ratličitih pobuda 
.
.

Scoutica je još teža. Ali torbu tako i onako ne nosi sam pa je meni svejedno koliko je teška

. Odličan je, s dosta pretinaca, jake i široke naramenice. Pošto sam u DNŽ i nemamo toliko izbora kao Zg meni je teta iz Njemačke
donila taj ruksak. Nisam uzela cili set već samo ruksak i koštalo me je 60 eur-a
. Možda u Zg imaju zastupnika pa se možete raspitati.
kalea je napisao/la:I moja ima Haminu, ovu. Čim ju je vidjela, zaljubila se u nju, nijednu drugu više nije htjela gledati i zna da je to torba za više od jedne godine.
Inače, iste takve Hamine torbe su prošle godine u Mulleru koštale skoro 1000 kn (sa školskim priborom), a sad su im napuhali çijene na skoro 1400 kn!!! Da čovjek ne povjeruje, pa onda model ili dva stave na "sniženje" na 1000 kn i ljudi misle da su super prošli što su uboli torbu na popustu.
edit: Al' ja nemam osjećaj da je ta torba baš lagana, na dane s više predmeta, i meni je teška za tegliti, a škola nam je pred nosom.
zaljubila se na prvi pogled
) samsonite torba se počela raspadati.. i to se odšila traka za nošenje 

traka? kak se to zove zapravo, onaj dio koji ide na ramena mozak mi u blokadi

PixyDust je napisao/la:traka? kak se to zove zapravo, onaj dio koji ide na ramena mozak mi u blokadi
Naramenica?![]()

folne je napisao/la:Bome, Lego je išla u vešmašinu.

stane u masinu bez problema , ne izgubi ni oblik ni nista. sve 5 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.