tanjabb je napisao/la:eno torba s piratima (netko je bio pitao)
Kupili jučer ovu:

Sreća prevelika

Sada je: 25 lip 2026, 01:00.
Moderator/ica: medo14
tanjabb je napisao/la:eno torba s piratima (netko je bio pitao)

barboza2 je napisao/la:ajme, meni se bogme vrti u glavi od tih cifri kojima ovdje baratate. ima li ista sto je relativno dobro a da kosta manje od 400, 500 kn. (...buduci da i ja ove godine imam skolarca)
sori ako je netko vec spominjao, nisam procitala cijeli topic.

kruna je napisao/la:barboza2 je napisao/la:ajme, meni se bogme vrti u glavi od tih cifri kojima ovdje baratate. ima li ista sto je relativno dobro a da kosta manje od 400, 500 kn. (...buduci da i ja ove godine imam skolarca)
sori ako je netko vec spominjao, nisam procitala cijeli topic.
ima, navodno, u narodnim novinama "starih" modela po cc 300kn i to u nn na Trnjanskoj cesti iza palače pravde![]()
tako mi je rekla jedna mama

kalea je napisao/la:ima, navodno, u narodnim novinama "starih" modela po cc 300kn i to u nn na Trnjanskoj cesti iza palače pravde![]()

VIPmama je napisao/la:Folne![]()
i naša je bila u perilici
e sad mi je žao što i ja nisam kupila Lego

Sreca najveca je napisao/la:Moram kumcetu kupit skolsku torbu. Budget je 500kn. Gdje da gledam?

Mrđi je napisao/la:Znaci, ok su vam te Herlitzove torbe?

) - problem pretinaca nema jer teke idu između korica i prve strane pripadne knjige (takav si je neki sistem složio
)

Istu sam takvu kupila i sada, zadnja iz zalihe, više ih ne uvoze.
Isti dezen čak, samo nije ovako okomita, nego vodoravna.
Volvo je napisao/la:Dođoh samo reći da nama Herlitz torba uspješno završava 2. školsku godinu (to što je lagana obožavam jer često završi na mojim leđima) - problem pretinaca nema jer teke idu između korica i prve strane pripadne knjige (takav si je neki sistem složio
)

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.