Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Tema je zaključana

Re: školska torba

19 srp 2012, 16:53

Ima li netko saznanja da su u NN stigli novi modeli i uzorci? :moli

19 srp 2012, 18:05

u mom gradu su stigle! :)

19 srp 2012, 22:13

Nikina mama je napisao/la:u mom gradu su stigle! :)

A di to? :mrgreen

20 srp 2012, 08:19

koprivnica :)

20 srp 2012, 09:01

ja sam istim nekim čudnim putevima kao i patkica :lol nabavila 4you torbu i stvarno sam se oduševila kako je čvrsta i kvalitetna. ma sve ono što sam htjela da bude jer sam prije toga imala ruksak koji nije izdržao ni jedno polugodište. ova mi izgleda kao da će i na fakultet s njom :mrgreen

nisam izdržala i preko jedne prijateljice koja uskoro dolazi sam nabavila i za malu ruksak, ona je odabrala compact model
slika
platili smo je 50 i nešto eura. stvarno i nije puno kad se sjetim prvog ruksaka koji smo platili preko 300 kn a raspao se odmah.

jedino je šteta što su stvarno problem za nabaviti, ja ću definitivno morati još jedan ruksak kupiti za starijeg , čim ugrabim neku priliku i novu žrtvu :nata

20 srp 2012, 10:46

Šteta što nema 4YOU u HR. :/

20 srp 2012, 10:54

nisam ni pomislila da je toliki problem izabrati ruksak. :ajme šta treba gledati, mi sljedeći mjesec idemo u kupovinu aBD.. jesu li ovi 4you baš tako dobri?

20 srp 2012, 10:58

Koliko sam čitala topic tako cure kažu koje se ga uspjele nabaviti nekim čudnim putevima iz vana. ;)

Mi smo jučer uzeli Herlitz midi na bambija.

04 kol 2013, 09:21

Narucila prvasici skolsku torbu, preko kofer24.de. Ubola na akciji, uz torbu dobili i veliku i malu pernicu, torbu za sport, novcanik i vrecicu za slape. Prelagan, 800 gr, DerDieDas, model fliegengewicht xs, ima i mrvu drugaciji model, samo fliegengewicht bez ovog xs, ta je 850 gr ali mrvu vece su dimenzije. No moja je minijaturna pa sam se odlucila za xs verziju. Stiglo krz nekoliko dana Overseasom. Prvo sam naletila na taj model u Muelleru, ali nije bilo curicastih dezena a i cijena je bila muellerovska.

05 kol 2013, 10:59

Moja je prvasica htjela ruksak i to ne curicasti. Nasli smo kompromis pa narucili 4you move, pferde, stigao u zg za par dana takodjer. Krasan je a nadam se da ce potrajati i kad ga pocne zaista nositi.:-)

05 kol 2013, 11:11

Barbi, jel ga F. isprobala ? jel joj ogroman ? razmišljam da ga uzmem i mojoj. Koliko je visoka i teška F ?

05 kol 2013, 11:16

Probala je taj model u Mulleru, ovaj je manji i uzi od compacta kojeg Patrik ima. A prve tri godine ga bas ni nece nositi previse pa ce valjda narast i ojacati.:-) ona je sad visoka nekih 126cm i teska 22kg.

05 kol 2013, 11:20

znači ima u Mulleru move ?

05 kol 2013, 11:27

Bilo jest, ali nema nikakvih dezena, cisto crna i tamno plava, izgledaju prilicno neugledno ali za probati velicinu su dobre.:-)

05 kol 2013, 11:31

šteta što nema Muller-a u Puli
a niš budem ga ja isprobala pa ću pokušati procijeniti

10 kol 2013, 15:57

Barbi preko koje stranice si naručila ruksak ?

10 kol 2013, 19:07

Ja sam naletila na e-kupi target ruksak za dob 5.-8. razred za 158 kn. Obzirom da sam dekintirana totalno, nadam se da uopće ne bi bio loš ovaj ruksak za mog petašića:

slika

10 kol 2013, 20:05

Lasto, preko ove: http://www.schulranzen-onlineshop.de/
Iako piše da je poštarina za Hrvatsku 29,90 eur obračunali su mi 14,99 eur nakon ulaska u EU. Možda su sada i promijenili na stranici, nisam gledala.

Danči, skroz dobro izgleda. :dada

11 kol 2013, 11:29

moj petašić mi je postavio uvjet da bude u barcinim bojama pa sam mu uzela Target, došlo odmah drugi dan, zadovoljna sam

http://www.ekupi.hr/Ruksak-skolski-anat ... 77232.aspx

22 kol 2013, 08:51

Barbi je napisao/la:Lasto, preko ove: http://www.schulranzen-onlineshop.de/
Iako piše da je poštarina za Hrvatsku 29,90 eur obračunali su mi 14,99 eur nakon ulaska u EU. Možda su sada i promijenili na stranici, nisam gledala.

Danči, skroz dobro izgleda. :dada

:baba meni su evo neki dan obracunali kao sto pise na stranici, nisu ispravili nista i racunaju Hrvatsku kao Ausland :gaah

06 ruj 2013, 14:58

Barbi, kakva su iskustva s ruksakom ? Bile smo neki dan u mulleru i nije bilo tog modela da ga isproba pa me zanima jel žuljaju naramenice s obzirom da su spojene gore

06 ruj 2013, 15:22

Ne žulja je ništa, naramenice se spajaju preko prsa na klik, mogu se i otkačiti. Ruksak je definitivno pun pogodak i ona ga može bez problema sama nositi punog knjiga (za što nema potrebe ali eto, samo kažem :p )
Kad smo išli po omote nosila je sve knjige u njemu i nije ga htjela skinuti s leđa dok smo čekali red u knjižari.:lol

06 ruj 2013, 15:35

da ovo preko prsa je dodatni bonus , jedino sam se bojala da onaj dio iza za vratom možda ne žulja.
hvala :)

06 ruj 2013, 15:37

Mi smo naručili Igrec 4you. Ogroman je (30 litara) :ajme

06 ruj 2013, 15:42

Jel vam stigao Rima?
Jako je velik :dada . Lukas ga obozava.
Lasto, taj nas model isto ima spojene naramenice iza na vratu, nista to ne zulja nego bas fino legne na taj rameni dio ledja, bolje rasporedi tezinu.

06 ruj 2013, 15:42

Moji ove godine nisu htjeli skolske torbe nego converse ruksake.
Ful su mali i tanki i bzvz, al eto, nek im bude.
Jos nemaju knjige pa ne znam kako ce izgledati kad se napune i otezaju.
Za sad, kao da na izlet idu.

06 ruj 2013, 15:47

tanjabb je napisao/la:Jel vam stigao Rima?
Jako je velik :dada . Lukas ga obozava.
Lasto, taj nas model isto ima spojene naramenice iza na vratu, nista to ne zulja nego bas fino legne na taj rameni dio ledja, bolje rasporedi tezinu.

super, jer si je neki dan moja olakšavala nošenje ruksaka tako da je digla naramenice s rukama :/
Zadnja izmjena: lastavica; 06 ruj 2013, 15:53; ukupno mijenjano 1 put/a.

06 ruj 2013, 15:48

tanja, ma on je oduševljen, sve mu stane, udoban je za nositi :dada ali MENI izgleda gigantski :lol

06 ruj 2013, 16:00

Lasta, ja sam mu sada narucila i neki sportski ruksak za treninge i vidim da ima isti princip naramenica. Pa pretpostavljam da su skuzili kako je takav nacin bolji za rasporedit tezinu.

06 ruj 2013, 16:06

tanja, koji ruksak?
Tema je zaključana