Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.
Tema je zaključana

Re: Polaznici glazbenih škola - 2. dio

12 lis 2011, 09:59

mi isto nismo dobili još nikakve uplatnice niti info koliko glazbena uopće košta

12 lis 2011, 10:00

kod nas je 135kn mjesečna participacija

12 lis 2011, 10:25

Prema neslužbenim informacijama naša bi trebala koštati 120 kn + 70 najam instrumenta, mjesečno.

12 lis 2011, 10:55

Natasa36 je napisao/la:Prema neslužbenim informacijama naša bi trebala koštati 120 kn + 70 najam instrumenta, mjesečno.

Tako je kod nas bilo prošle godine

12 lis 2011, 13:08

kod nas prvo dijete 100 + 80 instrumnet najam, drugo je 50 kn. (+ eventualno najam instrumenta i za drugo )

13 lis 2011, 16:24

moja viola jos ne gudi :( .. samo vjezbice s cupkanjem , i prstima, nadam se da ce uskoro krenuti jer drugi instrumenti svi sviraju pomalo.. prof. ju je ishvalio da je talentirana i da je sreca u nesreci sto je ono ispalo s flautom i sto se bas na violu prebacila.
za zadacu ima pjesmice ritma mislim, jer svira pizzicato , po istoj zici, i vjezba prstima stiskanje zica i cupkanje , pa mravice gore dole po gudalu i tak ... pliz gudaci recite da smo blizu gudanju :mrgreen

i drugi prof stalno hvali klaviristicu. bome ona pravo vjezba, to su bas komplicirane pjesmice s pratnjama za zadacu, i uveliko prelazi 20 min u danu, sad je dobila 2 pjesmice za izvjezbat u tri dana, svaka s pratnjom i sa tri kitice i tri pratnje prstometima i svaka ruka svoje svira dzizus. :ajme

13 lis 2011, 18:34

kod nas se sve mame s violine zale da njihova djeca jos samo hvataju tonove, nikakve pjesmice jos ne sviraju
nama ce u studenom isto neka produkcijica, priredbica, što li. Jucer su R i jos jedna djevojcica pocele vjezbati Bratec Martin u kanonu (ako se to tako zove kad jedna kasni jedan takt za drugom). Za divno čudo ne bune jedna drugu jako

14 lis 2011, 11:28

Dobri andjeo je napisao/la:moja viola jos ne gudi :( .. samo vjezbice s cupkanjem , i prstima, nadam se da ce uskoro krenuti jer drugi instrumenti svi sviraju pomalo.. prof. ju je ishvalio da je talentirana i da je sreca u nesreci sto je ono ispalo s flautom i sto se bas na violu prebacila.
za zadacu ima pjesmice ritma mislim, jer svira pizzicato , po istoj zici, i vjezba prstima stiskanje zica i cupkanje , pa mravice gore dole po gudalu i tak ... pliz gudaci recite da smo blizu gudanju :mrgreen

i drugi prof stalno hvali klaviristicu. bome ona pravo vjezba, to su bas komplicirane pjesmice s pratnjama za zadacu, i uveliko prelazi 20 min u danu, sad je dobila 2 pjesmice za izvjezbat u tri dana, svaka s pratnjom i sa tri kitice i tri pratnje prstometima i svaka ruka svoje svira dzizus. :ajme

DA to je normalno, nama je prva produkcija bila s pizzicato, bolje da to usvoji kako treba (držanje violine, položaj lijeve ruke ...). Previše toga ima na što treba paziti da bi odmah mogli sve usvojiti :)

14 lis 2011, 15:42

Moja trenutno uz sviranje vježbi radi na gimnastici prstiju i podizanju zgloba desne ruke :p
Sva je u tomu :lol

14 lis 2011, 18:50

Ma ona nije nestrpljiva nit se zali kaj ne svira, neg sam ja nestrpljiva ;)

17 lis 2011, 11:20

DA nemoj biti nestrpljiva, budi zadovoljna ako su djeca zadovoljna. Pred vama su godine i godine muzičkog školovanja.

17 lis 2011, 13:50

evo me s informacija, sve je ok, sve ide kako treba, sada uci postav drugog prstica,pa ce treci pa cetvrti valjda .. uglavnom kaze da se vidi da vjezba, da je muzikalna i da s tim nema problema. da joj sve dobro ide :)

18 lis 2011, 17:15

klaviristica ima produkciju u 11 mj :)

27 lis 2011, 14:39

u lidl-u ce imati stalke za note
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-AD6 ... date=23017

27 lis 2011, 15:53

napisao mi prof. citabu u kajdanku da je seminar iz viole i violine drugi petak od 11 -15 , jel netko zna o cemu se radi? zapravo pise da je seminar od 11-11,45 i da moli ostati do kraja do 15 sati. :conf ne kuzim jel to samo za mene ili i za dijete ?

27 lis 2011, 15:56

nazovi ga i pitaj. mi nikad nismo imali seminare :conf

27 lis 2011, 15:58

Dobri andjeo je napisao/la:napisao mi prof. citabu u kajdanku da je seminar iz viole i violine drugi petak od 11 -15 , jel netko zna o cemu se radi? zapravo pise da je seminar od 11-11,45 i da moli ostati do kraja do 15 sati. :conf ne kuzim jel to samo za mene ili i za dijete ?

Zovi i pitaj, ni mi nikad nismo imali seminare

31 lis 2011, 19:22

Seminar je za djecu, treba doci s instrumentom, bit ce neka prof iz osijeka. Veli prof da ce biti kao neka radionica :) izvuci cu je iz skole kako bi mogla ici , javit cu
Kako je bilo :)

02 stu 2011, 21:11

prosla je prva produkcija na klaviru, i bilo je super :up bez greske, stavila sam na fejs snimku. :)

05 stu 2011, 14:03

vjerujem da ste uzivali na produkciji :dada
a kako je prosla radionica?

gitaristica danas odradjuje sate od ovog tjedna jer je prof. bila zauzeta pa nije imala u redovnim terminima

05 stu 2011, 18:47

isto odlicno. bila im je neka prof. iz osijeka i radila s njima, kao neka radionica. na zabavan nacin im pokazala kako vjezbati zglob, kako prstice i sl... s vecima sviranje i tak .. moja je bas bila zadovoljna :)

14 stu 2011, 22:53

L ima prvi ovogodišnji nastup u srijedu .. jedva čekamo :dada

17 stu 2011, 16:46

jedva cekam filmic :dada
bas sam dosla napisati kako niko nis ne pise.
kod violistice su konacno krenule prepoznatljivog zvuka pjesmice ,doduse pizzicato ali onda to ona jednom dva put odradi pizzicato pa dalje guli gudalom iako jos nisu na gudalu. ;)
uglavnom sad ima i vise volje, jer je ipak neka pjesmica u pitanju, kakva takva ;)
iz solf. pale petice :up
nama prof. iz solf. u kajdanku upise ocjenu za zavrseni mjesec.

17 stu 2011, 16:47

Razboljela se L i niš od nastupa - nažalost.

18 stu 2011, 08:24

ajme :hug

20 stu 2011, 08:42

Pozdrav svima!

Evo me ovdje na poziv Dobrog andjela. Zahvaljujem :)
Moj Optimist je učenik drugog razreda osnovne glazbene škole i svira klavir.

22 stu 2011, 10:19

Moja harfistica ima božićnu produkciju i svirat će Narodi nam se :luv

23 stu 2011, 16:41

bravo !

25 stu 2011, 22:28

gitaristica u sljedeci petak ima koncertic, svirat ce u duetu Radujte se narodi i solo Cvijetak zuti :)
danas je pocela smrcati, nadam se da se nece razboliti do tada

26 stu 2011, 13:41

Super i za gitaristicu ! Mi pocinjemo u ponedeljak tek s gudalom po zicama..
Klaviristica ce uskoro opet imat nastup , pred roditeljima .
Tema je zaključana