Sada je: 31 kol 2026, 00:58.
Moderator/ica: medo14

Natasa36 je napisao/la:Prema neslužbenim informacijama naša bi trebala koštati 120 kn + 70 najam instrumenta, mjesečno.

.. samo vjezbice s cupkanjem , i prstima, nadam se da ce uskoro krenuti jer drugi instrumenti svi sviraju pomalo.. prof. ju je ishvalio da je talentirana i da je sreca u nesreci sto je ono ispalo s flautom i sto se bas na violu prebacila. 

Dobri andjeo je napisao/la:moja viola jos ne gudi.. samo vjezbice s cupkanjem , i prstima, nadam se da ce uskoro krenuti jer drugi instrumenti svi sviraju pomalo.. prof. ju je ishvalio da je talentirana i da je sreca u nesreci sto je ono ispalo s flautom i sto se bas na violu prebacila.
za zadacu ima pjesmice ritma mislim, jer svira pizzicato , po istoj zici, i vjezba prstima stiskanje zica i cupkanje , pa mravice gore dole po gudalu i tak ... pliz gudaci recite da smo blizu gudanju![]()
i drugi prof stalno hvali klaviristicu. bome ona pravo vjezba, to su bas komplicirane pjesmice s pratnjama za zadacu, i uveliko prelazi 20 min u danu, sad je dobila 2 pjesmice za izvjezbat u tri dana, svaka s pratnjom i sa tri kitice i tri pratnje prstometima i svaka ruka svoje svira dzizus.

ne kuzim jel to samo za mene ili i za dijete ?

Dobri andjeo je napisao/la:napisao mi prof. citabu u kajdanku da je seminar iz viole i violine drugi petak od 11 -15 , jel netko zna o cemu se radi? zapravo pise da je seminar od 11-11,45 i da moli ostati do kraja do 15 sati.ne kuzim jel to samo za mene ili i za dijete ?
izvuci cu je iz skole kako bi mogla ici , javit cu

bez greske, stavila sam na fejs snimku. 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.