Ceka me na jesen. Jel ju smijem mlatiti po guzici kad ne uci
Sada je: 30 tra 2026, 03:54.
Moderator/ica: medo14

Luantaro je napisao/la:pridružujem se pitanju![]()
u zadnje vrijeme si često mantram rečenicu sa jedne roditeljske radionice kod TS - treba ih pustiti da uče koliko misle da treba, oni su svega svjesni, posljedice znaju i sami moraju izabrati svoj put
je, rajt, još samo to treba nekak provesti u djelo
. Jedino sto mogu savjetovati je da nema popustanja, stalno lagani pritisak i redovita kontrola jer znaju oni koliko treba uciti ali ...Otkad bi to trebalo roditeljima biti svejedno kako ce djeca proci u zivotu?
stalno lagani pritisak i redovita kontrola

ali ne znaci to pustiti i ne brinuti. nego prepustiti odgovornost. a to nije lako.

Adorabla je napisao/la:Imate li recimo ucitelje tipa bog zna za pet ja za cetiri a vi za dva?
Kaj s takvim uciteljima ako ih ima?
onda strucnim suradnicima. Ali toga danas vise nema, bar ne u toj mjeri ko prije. Hocu reci, velika vecina ucitelja zaista korektno i pozrtvovno odradi. Na zalost, ovaj manji postotak ih uvijek zasjeni. Inace, ucenici bi na prvom satu razrednika trebali biti upuceni u kucni red i pravilnik o pracenju i ocjenjivanju te pravilnik o pedagoskim mjerama pa ce sve saznati sto ih zanima.

kao i hrpa pravopisnih gresaka... Gradivo je cesto neuskladjeno po podrucjima, al na to ste se valjda do sad navikle, ionako nam sva djeca prvo uce zamjenice u stranom jeziku (3. i 4. razred), a hrvatske tek u petom

mislim ako sam tu kolicinu gluposti saslusala stoicki valjda cu i ovu moju moci u petom razredu saslusati i malkice potaknuti da uci

A bas smo se usrecili sa skolom.
ovo ce biti fino tesanje.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.