Sada je: 30 tra 2026, 03:54.
Moderator/ica: medo14

... ili kad ih ujutro sretnemo na cesti. Ali onda ih zavezem pojasom - eto, bar to.Barbi je napisao/la:Lasto, možda da kupiš za tu osobu koja bi je eventualno pokupila običan booster bez naslona, onaj podložak na koji se sjedne, to je jeftino i ne zauzima puno mjesta i vjerujem da bi bilo o.k. za tako kratke rute.

)

sto se same autosjedalice tice ona je obavezna za djecu do 6 godina starosti. Nakon toga se smatra opcenito da su dovoljno veliki da se vezu na zadnjem sicu.
sad si me baš iznenadila. Ona ti je definitivno preniska za sjediti bez boostera, jesi sigurna da joj pojas ne ide preko vrata? Jer mome ide a viši je od nje 7 cm.

Imam dojam da su samo prepisali/ preveli neki stranjski i da je posebno postolje prijevod boostera. 

Što god tko mislio o tome ja ne želim imati na duši tuđe dijete ako se bilo što dogodi.

Babalu, statistički gledano sjedalo iza suvozača je najsigurnije u vozilu.
I moj mozak pokazuje znake opadanja sivih ćelija.

i 25 kila i sjedi samostalno na zadnjem sicu.
Vezanje pojasevima automobila
Kad dijete dostigne težinu od najmanje 27 kg i visoko je najmanje 150 cm, u principu je spremno za vezanje pojasevima automobila.
Imam dojam da su samo prepisali/ preveli neki stranjski i da je posebno postolje prijevod boostera

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.