ja sam ih ove godine pustila same, sve im je u pjesice zoni, nastimala sam aktivnosti u isto vrijeme i idu same skupa. imaju mobitel i zovu me kad predu cestu

kad stignu ,kad krenu doma

to je za glazbenu, a za plesnu skolu cu ih ja vodit jer je u 19 navecer i to je vec noc. svoje sve aktoivnosti sam izbacila jer sam skuzila da me to uzrujava jer tesko sve uskladim jos i s njima. tako da sam samo njihova.( sama sam u svemu ).
imam tetu kuhalicu i cistilicu. izbacila sam sve aktivnosti osim glazbene skole na koju idu u istom terminu, + idu u plesnu skolu 1x tjedno u isti termin, i jos cemo jednom skupa na bazen u tjednu sve tri. i dosta. uz glazbenu ti je previse jos i treninzi. mislim moze se, isli smo mi lani al sam ja skoro slom zivaca dobila ko i ti. ove godine nista. vidi jel imate nesto za skupa npr plivanje ak ti je do sporta, pa skupa na bazen, tako cemo mi.
ako imaš dvoje klinaca koji idu na različite aktivnosti moraš nešto i žrtvovati, a da to nisam ja i moji živci, bolje žrtvovati neku aktivnost
x
ako mozes uzmi tetu cistilicu kuhalicu, il kuhaj vikendom , ja sam na moru kad sam bila takoder sama s njih dvije, skuhala prije mora brdo toga a onda odmrzavala kroz tjedan i samo priloge ubacivala. aktivnosti revidiraj i nastimaj kako tebi pase.