Moja curka u ponedjeljak putuje i umjesto da je uhvatila nju, panika je uhvatila mene
Sada je: 13 ožu 2026, 03:14.
Moderator/ica: medo14

Nanoibeba je napisao/la:Prošle godine se žalila da je bila gladna.

) nego o atmosferi, ekipi i ugođaju općenito. Ako se to dobro potrefi, bude super.

- prije puta sam mu glavu pošpricala (jutro pred polazak, tamo nije prao kosu 

. Dobro da joj nisam dala više
. Nisam čula da je to najgori izbor za školu u prirodi, znam da je hostel obnovljen prije 2 godine i ne bi trebalo biti loše. Naravno da bi bilo bolje da nije cijeli razred na jednu kupaonicu, ali kao što je netko rekao, to je hostel i meni je već super što je samo jedan razred po paviljonu (ukupno ih je 20 djece). Moj generalni dojam je da su prije na malom maturalcu nego u školi u prirodi
.

.

), tako da sorić ako si stekla dojam da mi vaše informacije manje vrijede, naprotiv, zahvalna sam na svakoj.

. Njen razred je bio na katu paviljona, a veli da se razred koji je bio u prizemlju žalio da je bilo nekih buba u sobi, tak da možda treba uzeti nešto protiv komaraca i sličnih beštija...

.

palčica je napisao/la:Drage mame koje imaju iskustva sa hostelom Stoimena u Crikvenici, molila bih vas par informacija. Kakvi su dojmovi djece, treba li na što posebno paziti, smještaj, klopa itd ? Da li im je đeparac od max 100 kn ( preporuka učiteljica ) bio ok ?
Moja curka u ponedjeljak putuje i umjesto da je uhvatila nju, panika je uhvatila mene

). To traje od 20:30 do 22 sata.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.