O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
26 ožu 2011, 01:19
gledam i sviđa mi se. zapravo, jedva sam dočekala da prođu ove prve, nadam se da će biti zanimljivije, da će se više kuhati i nešto pametno čuti.
zasad mi je favorit mate
26 ožu 2011, 01:21
Gledam i ja i bas uzivam. Ziri mi je super.
26 ožu 2011, 01:36
gledam.
i insipirirali su me da malo madjijam u kuhinji.
26 ožu 2011, 07:43
Solea je napisao/la:zasad mi je favorit mate

a jel'?
uživam i ja i mislim da nam tek sad predstoji prava zabava
26 ožu 2011, 08:47
gledam super je show, ja navijam za tomislava
26 ožu 2011, 09:49
Gledam, žiri mi je super, jedan od kandidata u top 20 je tata Janine frendice iz vrtića, ali još nemam favorita.
26 ožu 2011, 10:09
I ja gledam, super su.
Samo kaj ogladnim svaku večer
26 ožu 2011, 10:20
ja probala gledati i ogladnila opako a ne smijem navecer jesti tak da odustajem
svidja mi se forma,jel ima kakva repriza prek dana?
26 ožu 2011, 10:29
teutonija je napisao/la:I ja gledam, super su.
Samo kaj ogladnim svaku večer

X
i ja poznajem jednu kandidatkinju... Anu
znala sam već po najavama da će mi se svidjeti show
žiri čini mi se voli začinjenu hranu
26 ožu 2011, 10:32
gledam i ja. ugodno sam iznenađena. ponekad me malo zasmeta ta
drama produkcija, ali ne bitno.
shvatila sam da kuham dosadno do bola
26 ožu 2011, 11:16
svidja mi se forma,jel ima kakva repriza prek dana?
Svaki dan repriziraju emisiju od predhodnog dana. Pocinje u 14 sati.
Gledam i uzivam. Favorita još nemam ali od pocetka mi nije legla ona cura ( ne znam kako se zove) ali sto je alergicna na mahunarke, pravi dekoracije na tortama... nesto u njenom pogledu mi, eto blago receno nije simpaticno...
26 ožu 2011, 11:29
moja je poznata ispala odma u prvom krugu. sudjelovala je tek toliko da sam uspjela ubrati da sudjeluje.
mate je ona zgodnija strana žirija i kažu da je jedan od najboljih kuhara u lijepoj našoj i pri tome s dosta malo godina za takve titule, ali moram priznati da je meni Gretić više sjeo. On mi je baš

. Ima dobar smisao za humor, okrugli je ko svaki pošteni kuhar

i nekako mi je sjeo.
26 ožu 2011, 11:42
Meni su sva trojica fora i baš se vidi da guštaju i u kuhanju, al bome i u isprobavanju.
26 ožu 2011, 12:59
teutonija je napisao/la:Meni su sva trojica fora i baš se vidi da guštaju i u kuhanju, al bome i u isprobavanju.

baš tako

corazon - Ana mi je jedna od simpatičnijih
MamaiSven je napisao/la:od pocetka mi nije legla ona cura ( ne znam kako se zove) ali sto je alergicna na mahunarke, pravi dekoracije na tortama...
ispala je
26 ožu 2011, 14:24
meni je draga ona bucka iz čapljine
26 ožu 2011, 14:45
gledam i ja, i to baš s guštom... je, ima malo dramaturgije kao u BB, ali prožvaćeš to zbog dobrih kombinacija na tanjuru...
mene su isto malo obeshrabrili sa super idejama, osjećam se totalno nedoraslo i nemaštovito...
favorit mi je ona otkačena ženska s crveno-plamenom kuštravom kosom (rekla bih da je bosanka

)...
26 ožu 2011, 18:28
da da gleda se.
i kuhare i natjecatelje
ni meni nije legla ta cura koja radi dekoracije na tortama a ni ona koja je pričala kako je bila u new yorku i kako tamo postoje kuharske akademije itd. iako mi se čini da ona dobro kuha.
26 ožu 2011, 23:20
i ja cu se svrstati na crazy daisy/lena stranu kaj se tice zirija

svidja mi se, samo mi nije bas previse jasno sta ce raditi 3! mjeseca i zasto to mora trajati bas toliko dugo
26 ožu 2011, 23:30
nemam pojma koja je ana, kandidate još uopće ne znam poimence, uglavnom ih raspoznajem samo po ovo malo jela što su dosad pripremili, boji kose i sl

nanut? po meni totalno nepotrebna tamo.
27 ožu 2011, 07:35
ana je slatka cura, dizajnerica iz rijeke, skroz kratke kose i visoko odrezanih šiški. i ima iste cipele kao ja
Mirci je napisao/la:samo mi nije bas previse jasno sta ce raditi 3! mjeseca i zasto to mora trajati bas toliko dugo
predmnijevam da će kuhati svašta, a i tri mjeseca su sasvim dobra vremenski okvir za naučiti nešto.
bi li ti radije jela u restoranu kod nekoga tko je prošao trotjedni i tromjesečni tečaj?
27 ožu 2011, 11:34
gledam i baš sam se navukla na emisiju i super mi je to što me već nakon prvog gledanja emisija inspirirala za kuhanje nekih novih jela.
favorit mi je Vedran iz Kc, moj sugrađanin i poznajem ga.
27 ožu 2011, 11:49
Prati i ja.
Meni su zapeli za oko ta cura sa kratkom kosom (Ana valjda), ona što je bila u NY, ona kuštrave crvene kose, ona kojoj se dekoracija nije rastopila u pećnici iako je morala podgrijavati jelo cijelih 20min jer je prerano završila jelo, cura malko buckasta duge smeđe kose, onaj stariji kuhar koji je ribar čini mi se (jedini je pogodio većinu sastojaka u grahu), dečko koji jede ribu 6 dana u tjednu i još jedan iz Trogira.
Nikome još nisam ubrala ime.
27 ožu 2011, 11:54
I ja gledam.
Samo nije mi jasno, kako su se neki uspijeli prošvercat kao amateri, a u stvari su profesionalni kuhari.
Za jednog siguno znam da je kuhar i to vrsni.
Favorit mi je Robert.

(Liv taj je iz Trogira)
A Mate, Mate ima vremena da se zaokruži kao '' pravi '' kuhar, još je mlad.
27 ožu 2011, 12:04
Robert je kuvar eli tako?
27 ožu 2011, 17:22
meni je Ivanko super - pravi domaci kuvar, pravih domacih jela
27 ožu 2011, 23:22
Ja imena nisam pohvatala, ali mi jje super. Valjda cu nesto pametno nauciti gledajuci
28 ožu 2011, 08:54
e
Zadnja izmjena:
jopic2; 29 stu 2011, 16:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
28 ožu 2011, 09:12
oce mi sad netko rec kad je tocno na Tv

jer ja cini mi se preskocim ponesto....
28 ožu 2011, 09:13
odi na stranice nove tv ili uguglaj masterchef hrvatska
28 ožu 2011, 09:29
Lena je napisao/la:mate je ona zgodnija strana žirija i kažu da je jedan od najboljih kuhara u lijepoj našoj i pri tome s dosta malo godina za takve titule, ali moram priznati da je meni Gretić više sjeo. On mi je baš

. Ima dobar smisao za humor, okrugli je ko svaki pošteni kuhar

i nekako mi je sjeo.
na ovo potpis
i mm-u je favorit ona bucka iz čapljine - neko je već napisao ovdje
ja još nekako nemam favorita