O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
21 kol 2011, 09:20
u ova dva mjeseca igralo nas se manje od 10 pa opet glasati možemo svi, bez obzira jesmo li prijavili neki svoj uradak ili ne
komentar o svom izboru i favoritu možete ostaviti ali i ne morate.
glasaonica će biti otvorena do 27. 08.
21 kol 2011, 14:31
Odlični recepti

šteta sto mozemo odabrati samo jedan

teško teško
21 kol 2011, 14:39
glasala
21 kol 2011, 16:46
Glasala za Semifreddo,bas nekako osvjezavajuce djeluje
21 kol 2011, 19:45
Ja glasala za puttanescu! Radili je bas neki dan. Fantastican recept - super super!
Iako sumnjam da ce slano pobjedit ovdje. Isto nisam glasala sa sebe (ovaj put

)
21 kol 2011, 20:21
bogme mi jos nije palo na pamet da glasam za sebe

i ja sam glasala za putanescu jer mi je to super recept (i sama sam ga htjela prijaviti za ovu igru, al me netko pretekao

), jako mi se svidja kako je prezentirano i super mi je fotka. A i tjestenina je moj vjecni slani favorit u ovoj kuhinji
21 kol 2011, 20:23
fokača
21 kol 2011, 21:02
Iako je meni slana varijanta sto se ove kuhinje tice prva liga, iako obozavam patlidzane i tjestenine, ovaj put ipak glasam za slatku varijantu - Semifreddo alle pesche - sanjam ga vec nocima

i mislim da cu ga koliko sutra raditi
22 kol 2011, 15:51
nisam napisala da sam i ja glasala za putatanescu. iako sam se opasno troumila kod parmigiane, kako je nisam nikad sama radila, nisam znala koji recept da odaberem
22 kol 2011, 21:18
jako teško mi se bilo odlučiti, među favoritima su mi bili putanesca i parmigiana od slanih, ali s obzirom da imamo i slatka jela dvoumila sam se - fali mi mogućnost od tri glasa, nepravedno mi izabrati samo jedno između toliko finih
između semifreda i nonine torte sam najviše razmišljala, na kraju je presudilo što mi je torta della nona malo interesantnija kombinacija - i eto, njoj ide moj glas
nadam se da ću je uskoro i sama probati napraviti
26 kol 2011, 11:40
jako je gusto a ostalo nam je još samo malo vremena.
nećemo valjda ići u drugi krug
26 kol 2011, 13:48
ja sam glasala, napokon sam mogla
za pilence
a kad zavrsi igra, molit cu tocna uputstva kako to iskostiti?
26 kol 2011, 15:25
obavila glasacku duznost
semifreddo
28 kol 2011, 09:55
hvala svima koji su obavili glasacki dio.
pobjednica je
mirci s receptom
semifreddo al pesce
cestitke pobjednici i hvala svim ostalim trudbenicama!