O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
29 vel 2012, 11:06
Evo pitanje stoji u naslovu.
Imam ideju pohati pa ispržiti ili samo ispržiti. No nekak mi to djeluje dosadno, moguće i da bi bilo suho pogotovo ak krenem pržiti ili grilati.
Ima tko kakav dobar receptić?
29 vel 2012, 11:09
- ja sam baš pohala u subotu i bilo je odlično

i uz to špinat s vrhnjem, kad su moji klinci jeli, znači da je bilo dobro, jer su oni užasno izbirljivi
29 vel 2012, 11:18
Ovako jedino jedem soma, na
Orly
29 vel 2012, 12:05
Ja a uvijek poham,bas bude socan,fin
29 vel 2012, 15:46
a mi često pravimo umotane u slaninu

dakle ja imam pojednostavljenu verziju u kojoj stavim list slanine s jedne i sruge strane duž filea i onda ga tako nabodem na štapić (onako cik-cak, ako me razmiješ), jer inače se to slaninom omotava okolo naokolo, a to mi se ne da. i onda ispržiš u tavi na malo ulja, jako jako fino, vjeruj mi
29 vel 2012, 17:07
Nece ti som biti suh , on je sam po sebi mastan , za moj ukus i premastan

Slobodno ga pohaj
01 ožu 2012, 09:05
Hvala cure. Danas poham, ak nam se svidi isprobavam i ostalo. Ovo sa slaninom prvo.
02 ožu 2012, 12:58
Nije nas se dojmio taj pohani som. Nekak je meso bilo želatinasto.
02 ožu 2012, 13:18
teutonija je napisao/la:Nije nas se dojmio taj pohani som. Nekak je meso bilo želatinasto.

tovljeni masni som

ufff nema mi ništa gore
02 ožu 2012, 14:03
Jucer sam ga radila sa lukom i bio je odlican

3-4 glavice luka narezem na trakice, dinstam na ulju dok ne posmeđi, na to stavim file narezan na komade kao za pohanje. Uz to integralna riža
06 ožu 2012, 16:05
teutonija, probaj ti ovo sa slaninom, tu nema greške

možeš i u pršut umotat, to sam isto nedavno probala - jako fino
06 ožu 2012, 16:08
teutonija je napisao/la:Nije nas se dojmio taj pohani som. Nekak je meso bilo želatinasto.

zato što nije divlji som, nego tovljeni
inače mi je to prefina riba, ali ovaj tovljeni zna biti baš bljakast
07 ožu 2012, 09:32
E na takvog smo mi naletjeli.

Ne znam ni gdje kupiti divlju ribu ,sve po dućanima je tovljeno i soma neću više kupovati.