Switch to full style
O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Molim preporuku: koju salatu?

26 kol 2013, 12:28

Večeras imam goste na večeri, spremam paštu sa školjkama i škampima i uz to bih poslužila neku salatu pa se sve mislim koju......koja bi mi najbolje odgovarala uz ponuđeno jelo?

Re: Molim preporuku: koju salatu?

26 kol 2013, 13:29

Meni uz to nekako ne ide salata, ali bih za predjelo posluzila neku otkacenu salatu, npr. od rukole sa kruskama, kozjim sirom i bademima ili pinjolima ili orasima. U dressing obavezno malcice meda stavit :buket

26 kol 2013, 13:40

Potpisujem Tanju.

26 kol 2013, 13:46

mladi špinat (sirovi) s parmezanom i pinjolama :dada
smokve s kozjim sirom ili smokve s kozjom skutom i medom
tikvice i mocarela
lubenice i feta sir

26 kol 2013, 14:04

Ni ja ne bi salatu uz to nego kao predjelo tipa garlic bread sa salatom od gril tikvica i feta sira sa acetom i češnjakom.

26 kol 2013, 14:39

Ja mogu salatu uz sva jela :lol (ok, možda ne uz sarmu ili filanu papriku :p ali uz sve ostalo da :lol )
uz ovo bi mi pasala najobičnija zelena salata s malo češnjaka :gace

26 kol 2013, 14:48

Hvala cure, mislim da ću ići na Riminu varijantu zelene salate...i ja sam ista kao i ona, meni uz sve ide salata, čak i uz punjenu papriku :mrgreen

26 kol 2013, 15:51

ih Bellina uopće nisi za eksperimente ;)

26 kol 2013, 22:11

mmar je napisao/la:Salata od tikvica koju je md stavila na iftari/sehuri ove godine. Jučer sam ju radila, tako je dobra :liza

Čitala sad na temi, i osim što sam ostala paf...MD svaka čast :buket
Imam i pitanje, koliko tanki trebaju biti kolutici?

27 kol 2013, 07:46

Hajdi je napisao/la:ih Bellina uopće nisi za eksperimente ;)

Hahahahaha :mrgreen , poznata sam kao teški ziheraš.....napravila sam zelenu salatu, stavila malo češnjaka u nju, začnila maslinovim uljem i s malo acceta balsamica, pojela se :mrgreen
Odgovori