O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
29 stu 2014, 23:36
Ima netko provjereni recept?
Izguglam svasta, jela nedavno iz Torte i to i bas mi se dopalo
30 stu 2014, 10:16
pa ja bih u kremu koju skuham za ledeni samo na kraju dok je još vruća ubacila tablu čokolade da se rastopi, 150 - 200 grama
ne vidim što bi bilo drugačije osim toga
30 stu 2014, 10:54
Hm ja nisam nikad radila ni onaj klasicni...trebam se bojati tih beze kora?
30 stu 2014, 11:11
ja ti se samo bolesti u životu bojim, ničega više, a kamoli beze kora
imaš odličan recept na coolinarici
http://www.coolinarika.com/recept/731742/uzmi maslac za kremu umjesto margarina, i pravo slatko vrhnje a ne biljno i to je to
koliko vidim svi koriste isti recept
30 stu 2014, 12:39
Kakva je to obicna kora od bjelanjaka?
30 stu 2014, 13:11
Hvala, isprobat cu

.
30 stu 2014, 13:23
Beze kora bude tvrda, ova sa brašnom bude mekana nakon pečenja.
30 stu 2014, 13:38
Mala Bornica je napisao/la:Kakva je to obicna kora od bjelanjaka?
Nadji recept za Ledeno nebo. To ti je zapravo biskvit od bjelanjaka.
30 stu 2014, 14:16
Mirci je napisao/la:Beze kora bude tvrda, ova sa brašnom bude mekana nakon pečenja.
da, ali se i beze razmeksa kad se kremom nadjene. volim beze i povremeno radim ledeni vjetar, s vocem ili bez.
30 stu 2014, 14:31
aha, tzv bijeli biskvit - i ja ga znam iz ledenog neba
30 stu 2014, 16:40
dunja je napisao/la:ja ti se samo bolesti u životu bojim, ničega više, a kamoli beze kora
imaš odličan recept na coolinarici
http://www.coolinarika.com/recept/731742/uzmi maslac za kremu umjesto margarina, i pravo slatko vrhnje a ne biljno i to je to
koliko vidim svi koriste isti recept
Ma vidim da je neka fama oko tih beze kora a ja ne radim cesto kolace...
Budem nesto iskombinirala, hvala
30 stu 2014, 22:55
ja radim sama beze kore. full mi je to jednostavno. ovaj bijeli biskvit ne volim....

onak, nisam navikla ...malo mi spužvast. moja mama ga radi u ledenom nebu...ili kak se to već zove.
a i ledeni vjetar nije mi pravi bez beze kora. ja bih stavila klasičnu čokoladnu kremu - žutanjci sa šećerom na pari i onda u nju rastopljena čoksa i maslac

meni je ta super i uvijek ju stavljam u recimo mačje oči koje moraju biti čokoladne i kremaste ...