O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
01 ožu 2015, 23:33
Pobjednica prošlog kruga, Potica

predlaže ove tri teme a mi biramo jednu za igru u ožujku
02 ožu 2015, 08:16
glasala za dizano. o kremama ne znam ništa, na torte i kolače mažem pekmez
a meksičku volim da kuhaju za mene
02 ožu 2015, 08:54
Ja bih sve

Ne mogu se odlučiti za koju da glasam, najozbiljnije, sve tri ponuđene teme su
02 ožu 2015, 08:55
Iako mi je i dizano drago, glasala sam za meksičku
02 ožu 2015, 10:40
uh, i ja za meksičku, a vidim gubi.

nema te slatke varijante koju bi stavila ispred slane.
02 ožu 2015, 11:08
Meni se čini da je kruh i to bio već kao tema. Meksička je isto dobra. Može ju ponovno slijedeća pobjednica predložiti
Ja bih, na žalost mogla živjeti na slatkom i pekarskim proizvodima. Niš drugo mi ne treba da budem sretna, sve dok ne stanem na vagu ili se pogledam u ogledalo
02 ožu 2015, 11:30
nema te slatke varijante koju bi stavila ispred slane.
xxx
plus ko ce peci sad kremaste kolace kad je Uskrs uskoro
02 ožu 2015, 11:51
Da bio je kruh ali ideja vodilja mi je bila kako nam se primiče Uskrs, a on mene asocira na dizano tijesto

pa da skupimo malo ideja što i kako tada kuhati ili peći tada ali i inače.

a gle
čuda slatkih i slanih
02 ožu 2015, 12:01
meni su sve tri teme okej.
od predloženih, najmanje pripremam meksička jela, bilo bi mi drago pobrati puno vaših ideja. dizana su jako široka tema, ako ništa drugo, par puta u mjesecu ispečem kruh.
onima koji i inače prave kolače, jedan kremasti za vrijeme trajanja jednog kruga igre vjerojatno ne bi bio tlaka, bez obzira na Uskrs.
02 ožu 2015, 13:09
Sad mi je palo na pamet, da u vrijeme Korizme kolači baš i nisu dobra ideja, al' se kasno sjetih.
02 ožu 2015, 13:17
možda bi da sam prvo gledala rezultate a onda glasala izabrala među prve dvije teme koje su trenutno jednakih glasova. ovako sam glasala po pravoj preferneciji i glas je otišao dizanom.
kremeaste kolače baš ne pripremam, al volim jesti pa neću se buniti.
meksičko obožavam, ali u restoranu

. možda bude kakvih easy kombinacija ovdje.
što god ispadne, veselit će me
02 ožu 2015, 14:23
beammama je napisao/la:Sad mi je palo na pamet, da u vrijeme Korizme kolači baš i nisu dobra ideja, al' se kasno sjetih.
pa nisu svi vjernici
mi smo obožavatelji kremastih kolača, ali i meksičke hrane i bilo mi se teško odlučiti između te dvije teme (i odučila sam napraviti nešto kremasto, ako kojim slučajem prođu

)
02 ožu 2015, 14:29
meni su sve tri teme odlične i veselim se čitati i isprobavati vaše recepte ma koja tema pobijedila
02 ožu 2015, 16:12
Ja sam glasala za dizana tijesta,iako kremaste kolače pravim pa sam bila u dvojbi za njih ili dizana. Meksičku ne pripremam ali volim jesti

Svejedno mi je što ispadne, sve je ok
02 ožu 2015, 23:53
Anketa je završila i imamo novu temu - meksičku kuhinju
03 ožu 2015, 10:33
ok, potrudila bum se staviti fotke na vrijeme. Dapace vec imam jednu u rezervi
03 ožu 2015, 11:06
Adorabla je napisao/la:ok, potrudila bum se staviti fotke na vrijeme. Dapace vec imam jednu u rezervi

Dakle očekujem recept do kraja tjedna
03 ožu 2015, 11:20
ma, ne moze. Znat cemo da je njen

bas se veselim meksickoj
03 ožu 2015, 11:41
moram cekati bar do 24.3 da me ne skuzite
03 ožu 2015, 12:09
al onda ces opet reci da si zaboravila ili nisi stigla
03 ožu 2015, 13:18
Ina66 je napisao/la:beammama je napisao/la:Sad mi je palo na pamet, da u vrijeme Korizme kolači baš i nisu dobra ideja, al' se kasno sjetih.
pa nisu svi vjernici
mi smo obožavatelji kremastih kolača, ali i meksičke hrane i bilo mi se teško odlučiti između te dvije teme (i odučila sam napraviti nešto kremasto, ako kojim slučajem prođu

)
Ja sam vjernik, al' hrane se ne odričem, kolača pogotovo. Jedino na zapovjedne blagdane. Dva puta godišnje mogu manje i bez mesa.