naravno da ti je wok super jednostavan i naravno da ne mozes fulati.
Ja nemam doma wok pa ne mogu reći koliko bih ga koristila da ga imam. Ja sva jela radim u loncu s debelim dnom i nikada nisam niti osjetila potrebu kupiti wok jer mi sve ispada savršeno u tom loncu

Od ovog
recepta u principu svi kreću. S time da zanemari za početak sezamovo ulje i kikiriki ulje, nećeš osjetiti razliku ako radiš s malo maslinova ili putrom).
Isto tako dobro je piletinu marinirati. Ako ju mariniraš u soja sosu, cherryu, malo naribanog djumbira sigurno nećeš pogriješiti a dobit će ti jelo onaj kineski štih.
Od nekakvih osnovnih začina koje doma trebaš imati za početak su po meni soja sos, djumbir (svježi i u prahu), škrobno brašno, smeđi šećer, bijeli ocat (idealno rižin ali može i vinski), chilli i mladi luk.
Onda poslije dodaješ (ako ti se svidi) sezamovo ulje, umak od kamenica i dalje kamo te put navede.
Isto tako možeš u jelo dodati provrće koje tebi odgovara. Npr moji doma ne vole papriku u jelu pa ju sigurno neće dobiti ali u svakoj verziji ovog gore jela će dobiti npr tikvice i poriluk