Sada je: 03 kol 2026, 14:07.

i počela stavljati puno povrća. Na žalost MM dan danas juhu ne soli, ako mu je neslana, nego si stavlja vegetu Folne kaj si u juhu stavljala Vegetu? To jos nisam cula.

).

svinjetinu i spekece i prsutice i pancetice i kobasicice

.
ali na kraju ispada da mi djeca ne jedu 80 postot povrca koje ja kuham
. 

sta je cuspajz ?

olja je napisao/la:I mi smo ranije jeli klasicno "balkanski" ali isprobavam stalno nesto novo, kombiniram, kontroliram pa smo crveno meso dosta smanjili, ribu povecali, jedemo bas dosta raznog povrca (jedino s vocem "stekamo" ali i to guram i nudim stalno - kako djeci, tako i mm i sebi). Slatkise smo smanjili, gazirano ne pijemo. Puno razmisljam o hrani i jos nikako nisam zadovoljna time kako se hranimo, mada priznajem da se mnogo bolje hranimo nego recimo prije 4-5 godina.

nama je pomoglo i to što je MM prestao jesti meso, tako da u biti meso radim samo zbog cura
ovako dok je MM glavni mesozder u kuci koji uopce ne voli bas nikakvu travu tj. povrce tesko mi je to izvesti. Ako jos tome dodamo da se ja koja obozavam povrce stalno patim s kilama, a on koji jede bas sve ono sto se nesmije nema ni deke viska tesko je i objasniti zasto je to dobro i zdravo.
I mm ima uzasne navike u ishrani, ali sam zato tu ja da mu kvocam non-stop
I ide na bolje, stvarno ide - konkretno majonezu vise ne jede 
ali mi je ipak draze kad npr. pojedem jedan kolac s visnjama koji sam ja spremila nego recimo kupovne napolitanke 

konkretno majonezu vise ne jede
)stavlja majonezu na kruh uz ručak

ajde, tu i ja povlacim granicu. ne daleko, tu negdje. 

LiKmama je napisao/la:s kukuruzom koji fakat valjda sva djeca obozavaju,

)
), a decko ni da proba.
)
)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.