O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Re: TV & VIDEO & NET &....

13 vel 2009, 10:57

nisam gledala juce kasno s posla dosla. sta je bilo??

niki :rolf

13 vel 2009, 11:02

samokazni se!

al reci cu ti tek da je teta azra bila zgadjena nad jagodicom zataknutom o rub case s pjenuscem.
c, fuj!

13 vel 2009, 11:06

Imge je napisao/la:meni je teta Azra presmijesna, ali ISKRENO, ja bih rado pojela onu njezinu pitu :srca . mislim da ju je fino napravila i mislim da ona dobro kuha. a ocjene su tu vise zbog toga sto su joj natjecatelji vratili milo za drago za njezino bahato ponasanje. mislim da ona stvarno cijelu veceru nije tako lose naopravila (dokaz je i to sto je ona ipak dosla kao pobjednica iz prvog kruga kad su natjecatelji - jos je ne znajuci - pohvalili sve sto je napravila i nagradili je visokim ocjenama).

ali, teta Azra, triba malo i stat na loptu a ne sve u glavu i nepristojno sasjec...
:ne

teta Azra je u prvom krugu pobijedila jer je ostalim natjecateljima (skupa sa svojom "prijom" koja je isto tako imala primjedbe na sve, a njih dvije su se međusobno skoro poklale :lol ) davala jako niske cjene (jednoj curi je dala i jedinicu :shock: ) dok je ona dobila poštene ocjene (neki kandidati su imali i petice, al što im vrijedi kad im ona da npr. jedan)

baš mi je drago da su je popljuvali u drugom krugu :drink

a pite bi i ja rado probala - o.b.o.ž.a.v.a.m bosanske pite :srca

13 vel 2009, 11:51

Ovaj biskvit, jesi li sama radila ili je kupovni? :roll:
Ovo lisnato tijesto, jeli domaće ili gotovo? :roll: Da mi je znati ko još pravi domače lisnato tijesto, čast izuzetcima.
Joj koja žena :shock: , al ipak moram priznati da će mi nedostajati kad završi ovaj tjedan, ipak je interesantnije kad je Azra tu.

13 vel 2009, 11:58

Joj što ste ljubomorne.... Ali neka, mlade ste, naučićete :grligrli

Ja je gledam po drugi put i opet ne mogu da vjerujem da neko u njenim godinama nema toliko samokontrole i uzdrži se od pokazivanja svog pravog lica pred tolikim brojem ljudi.

Ali da dobro kuva - kuva :dunno

13 vel 2009, 11:59

gledala kad je teta azra doma kuhala, neki dan
ako uspijem gledat ću i danas
žena je komična, za ne povjerovat koliko je velika u svojoj taštini i gluposti :lol
many, ajd se prijavi :drink

13 vel 2009, 18:17

Kao sto rece MON..zena me stvarno mami na samarcinu!!!

13 vel 2009, 18:55

:lol :lol :lol

aaaaaaaaaa ajde , ovih dana cu zvati da se prijavim :oops:

sala, sala :kiss

14 vel 2009, 00:09

ma, kakva sala :shock:

ajde, mano, ne budi skromna :srca
Odgovori