Sada je: 08 kol 2026, 18:58.

).latica je napisao/la:Adorabla, kak pravis seitan u saftu? Sutra mi bas stize friska tura sto sam narucila pa bi mogla isprobat!
Izdinstala sam luk, dodala mrkvicu, tikvicu i dinstala. Zalila sam sve s vinom da ispari, dodala malo secera, pelate, lovorov list, timijana
) Moji svi to doma vole i to je dosada jedini način da sam im uspjela servirati seitan a da ga ne ostane
moram potrošiti poriluk
Quiche volim ali mi uzme previše vremena da napravim fino tijesto
Rimaithor je napisao/la:Adorabla, jel to ovaj recept? http://camel-csa.org.uk/2009/11/06/recipe-no-19-pasta-with-sweet-leeks-and-mascarpone/
moram potrošiti poriluk
i ja ali neći quiche nego sutra radim rezance s porilukom i mascarponeom a la Jamie. Super jednostavno, brzo i super ukusnoQuiche volim ali mi uzme previše vremena da napravim fino tijesto
Adorabla je napisao/la:je, to je to
Ma da imaš najbolji repect za tijesto opet mi to uzme puno vremena da zamijesim (u pekaču naravno) pa onda utisnem u modllu itd... Jel ti tijesto mora stajati 1/2 sata u frižideru?
Možda jedino da napravim tijesto dan ranije pa onda sve ispečem ujutro.
To bih mislim mogla

) ali se bojim da se ne bismo najeli za ručak nego eventualno za večeru. Ali ako me ti razuvjeriš
definitivno ga stavljam na jelovnik za sljedeći tjedan 

Adorabla je napisao/la:
Zara01 - dobra ti kombinacija hrenovke i tofu
Adorabla je napisao/la:Olja da li ti djeca jedu žapca u rupi i da li radiš sa šampinjonima ili samo tijesto i kobase? Da li nudiš prilog tipa salatu uz to ili vam je dovoljno i ovo?

Jednom prilikom sam poslužila uz to i umak od luka (onion gravy), ali sam inače prelijena za to
Adorabla je napisao/la:Olja da li ti djeca jedu žapca u rupi i da li radiš sa šampinjonima ili samo tijesto i kobase? Da li nudiš prilog tipa salatu uz to ili vam je dovoljno i ovo?
Imam veliku želju ga napraviti (još od Jamievih Golih dana) ali se bojim da se ne bismo najeli za ručak nego eventualno za večeru. Ali ako me ti razuvjeriš
definitivno ga stavljam na jelovnik za sljedeći tjedan
Zara01 - dobra ti kombinacija hrenovke i tofu
?
,pise tofu dodajte po zelji u gotovo varivo 

oooooogromne knedle od griza.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.