Ja sam npr 3 kg teza nego pred 3 god ali odjeća iz tog razdoblja mi je dobra.
pred mjesec dana sam bila 2 tjedna na strogom lchf i nije otišao ni gram ali cm jesu.
Doduše ja bi isto voljela ko u prvoj rundi skinuti i kg i cm

Sada je: 03 lis 2026, 19:09.

Trini je napisao/la:znaci ni ti nisi skinula ni kg? nisam se mjerila ali mislim da mi nisu otisli ni cm. medjutim, na jednom forumu je jedna cura pitala jel miguce da kao dijeta LCHF pali samo jednom te da kasnije tijelo ima spreman "odgovor" na taj rezim. hm....nitko joj nije odgovorio ali ispada da je moguce

direktorica svemira je napisao/la: Na opuštenoj verziji, ukoliko želimo mršaviti (pogotovo brzinom kao na strogom LCHF-u), količine su nažalost ključne.

Trini je napisao/la:hm, vec sam mislila odustati, sad ste me malo motivirale.
probat cu. iako, kad sam prvi put bila na ovom rezimu nisam bila gladna. sad sam puno vise. ak jos smanjim kolicinu ..... na svu srecu, dolaze velike vrucine, tad je lakse manje jesti.

Sada me pogodila i jedna operacija i mirovanje stoga ne mogu kuhati i totalno nisam u režimu. Čim jedem kruh trbuh mi skoči odmah! Nevjerojatno.
Trini je napisao/la:Sada me pogodila i jedna operacija i mirovanje stoga ne mogu kuhati i totalno nisam u režimu. Čim jedem kruh trbuh mi skoči odmah! Nevjerojatno.
Veliki potpis.
Jedino sto ja vise nisam na strogom LCHFu jer sam se zapravo istopila (teziniski) uslijed nekih drugih okolnosti i nerviranja i hormnona ...ali UH uglavnom jedem u vrlo malim kolicinama. Cim dva dana jedem kruh, pecivo, palacinke i slicno trbuh mi iskocii to mi je stvarno nevjerovatno.

moram se zasutaviti pod hitnoRezultati su zapanjujući. Za samo par dana počela sam se osjećati neusporedivo. Lako, poletno, puna energije. Nisam više ni napuhana ni natečena i imam dvije kile manje.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.