O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Tema je zaključana

Re: KUHARSKI ISTRAŽIVAČI - brbljaonica

19 pro 2012, 11:29

AA je napisao/la: jeste sole i prva i druga, a bogami i treca... i sve ostale su solea
:hahaha
jesi me nasmijala
ja nemam pojma tko je tko
mislim da oni medenjaci by solea bi mogla bit solea incognito :hahaha

19 pro 2012, 11:33

nevenera je napisao/la:ja nemam pojma tko je tko

isti slucaj :lol

19 pro 2012, 11:34

ako nije solea onda je bubidea, previše pogađa :hahaha

19 pro 2012, 11:36

:hahaha :hahaha
odlično vam ide, odlično!

:xmaslaugh :xmaslaugh :xmaslaugh :xmaslaugh

19 pro 2012, 11:43

očarala me urednost ovih posljednjih medenjaka, svi ko vojnici :liza

19 pro 2012, 11:45

e da, 5 - lena, 6-tanja, 8-olja :xmastree

19 pro 2012, 11:47

ja cu svoja predvidjanja ovako na jednu hrpicu

1-kaya
2-jednomcupostatimama
6-tanjabb

pa samo dopisem ak se jos neceg sjetim

19 pro 2012, 13:16

a tu neka kladionica. ja mislim da niti jedno nije solea, ona vec ima prvu nagradu sto SVI odreda rade po njezinom receptu ne samo medenjake vec i puno drugih pa cemu se natjecati :dunno , ona je ionako van svake kategorije ;)

19 pro 2012, 13:21

Ja ovo nisam do sad otvarala :conf kaj je ovo? Brbljate ko najbolje kuha??? :conf Možda bolje da i nisam :hahaha
Tu nema mjesta za mene :ajme

19 pro 2012, 13:46

TmamaKiN2 je napisao/la:a tu neka kladionica. ja mislim da niti jedno nije solea, ona vec ima prvu nagradu sto SVI odreda rade po njezinom receptu ne samo medenjake vec i puno drugih pa cemu se natjecati :dunno , ona je ionako van svake kategorije ;)

a mozda nekome jest frustrirajuce sto sole cesto pobijedi, meni nije.
meni je ovo samo igra, tak i tak znam da gotovo sigruno nikada necu pobijediti, znas zasto? zato sto nemam dobar fotic, a koliko sam skuzila, mnogima to puno znaci, onaj prvi dojam, kako slika izgleda.

ajmo realno, one soleine kiflice sa sirom, pobjednicke, jel tak? nes ti problema. obicne kiflice sa sirom. mozda je i puno boljih recepata bilo, ali nije slika tak lijepa bila.
mislim, nes ti problema :lol ja sam ga uspjela napraviti, nikak mi nisu ispale, jer nisam pustila dovoljno dugo da se dize tijesto, pa sam malo kukala tu, pa sam skuzila u cem je problem i da sad vidis mojih kiflica, dizu mi se satima, ma milina jedna kak rahle ispadnu.

i tak. igramo se. nesto probas napraviti od ponudjenih recepata, pa nesto sfulas i pitas i nesto novo naucis.

mislim da je stvarno nebitno tko pobijedi. bitno je sudjelovati :rodj

i nemoj, sole, sad slucajno da ti padne na pamet da vise ne saljes svoje slike. znas da ja pisem onak iz srca, kak mi dodje...a reci da su neki problem tvoje kiflice i da je to sad vauuuu recept.
jel da nisam nis lagala?

19 pro 2012, 13:55

znas da ja pisem onak iz srca, kak mi dodje

pa i ja sam napisala onak iskreno. meni nije ni najmanje frustrirajuce sto njezini recepti pobjedjuju i sto je ona tu ako ne najbolja, a ono medju najboljim kuharicama, jer sebe uopce ne smatram dobrom kuharicom, ali volim prckati po kuhinji,volim razmjenjivati recepte... ja za ukrasavanje nemam bas volje ni zivaca, pa to kako ti kazes na prvi dojam ne izgleda bas nekako, ali bude fino. i zato volim podijeliti recepte ako imam nesto dobro, a za pobjedu... :whew

19 pro 2012, 13:56

pa naravno da pises iz srca , to znam za tebe.
nisi se valjda sad uvrijedila? :kiss

19 pro 2012, 14:09

Bubidea je napisao/la:pa naravno da pises iz srca , to znam za tebe.
nisi se valjda sad uvrijedila? :kiss

:hahaha ma naravno da nisam, nisam se cak ni osjetila prozvanom u onoj tvojoj "frustrirajucoj" recenici :kiss , samo sam htjela reci sto mislim. i slazem se s tobom. i vjerujem da je slika vazna, jer kad vec ne mozes probati a ono da bar slika bude lijepa :yess
i ja bih tako glasala ;)

19 pro 2012, 14:11

Ja imam dobar fotić :liza ja ću fotkati pa onda pola medalje ide meni :hahaha

19 pro 2012, 14:19

a drugu polovicu medalje ces dobiti za osobni napradak, znas ono...krenula od nule, a vidi je sada do kuda je stigla

19 pro 2012, 14:28

mene fascinira preciznost u zvjezdicama, ja u tri života ne bi to mogla tako napraviti.
Neki dan sam radila one kiflice brzo i fino i svaka je bila svoje veličine :plavusa

19 pro 2012, 15:37

lastavica je napisao/la:mene fascinira preciznost u zvjezdicama, ja u tri života ne bi to mogla tako napraviti.
Neki dan sam radila one kiflice brzo i fino i svaka je bila svoje veličine :plavusa

ni ti nikad ne budes dobila medalju :liza

19 pro 2012, 15:48

A kak znate da ne budete dobile medalju ako ne probate sudjelovati :D

Meni je vazno da se igram, istrazujem, nesto naučim. Ako pride i dobijem dosta bodova - super :D

Je, slažem se da je slika jako važna, al i to je izazov - moje prve slike hrane i ove sad nisu bas usporedive :). Moze se puno učiniti sa osvjetljenjem, kutom slikanja, postavom, a da ne pričam o photoshopu ;). Nije sve u foticu :mrgreen

19 pro 2012, 16:29

Mirci je napisao/la:da ne pričam o photoshopu

photoshopu?!?!?! :strah :nesvist

ja inace ne... imam izvrstan fotic, ali radje opalim 50 slika nego otvaram fotošop :ajme

19 pro 2012, 17:08

A kak znate da ne budete dobile medalju ako ne probate sudjelovati

a kak znas da ne sudjelujemo? :hahaha ponekad.... :nokti

19 pro 2012, 23:43

ja se trudim sudjelovati skoro svakog mjeseca :dada
ne zato sto mislim da cu osvojiti medalju, nagradu ili postovanje :bis vec zato sto mi je zanimljivo igrati se :dada
i zato sto volim maltretirati svoje ukucane pa tako mm krajem svakog mjeseca sa strepnjom pita sta nam je narednog mjeseca na repertoaru :lol

no, da malo opet bacim grah, rekla bih da je paprenjake spremila tanjabb :)

19 pro 2012, 23:49

ja fotkam mobitelom, loš mi je fotić
photoshop ne koristim
slike su mi nebitne
meni je samo bitno da ja recept mogu ponovit i sama

19 pro 2012, 23:58

east, ma, ne da se ni meni paliti fotošop, al photobucket ima super editor :). Ne radim bogzna sto, najcesce samo popravim osvjetljenje :).
Mislim, to nije neki veliki zahvat, a sliku ucini boljom :dunno. Najcesce nemam vremena opaliti puno slika, gladne oci i usta cekaju :lol, pa mi je lakse naknadno malo popraviti.

npr. nakon editiranja
slika

prije editiranja
slika

al nemam nimalo smisla za postav scene. Tu je Sole majstorica :1

20 pro 2012, 00:00

meni je druga bolja :lol

20 pro 2012, 00:03

mozda nije bas dobar primjer :lol

evo, ovdje se bolje vidi :)
slika

slika

20 pro 2012, 00:04

eee
sad već vidim koja je razlika
ništa, moram si nać photoshop :lol

20 pro 2012, 00:08

photobucket ima odlican editor za takva sitna popravljanja :dada
i ja cesto popravim svjetlo jer mi je fotic uvijek namjesten na "auto", a to mi se ne dopada :)

20 pro 2012, 00:12

Treba Soleju izbacit odavde,kaj ona tu uopce radi!!!!
Maslim stvarno!!!!!
Drzla se godinama tu razmjenjivati recepte,pomagati savjetima,sudjelovati u ovom podforumu 100% i sad bi se jos igrala i bahato pobjedjivala, ma svasta!!!!!

Molim lijepo da se sljedeca pobjeda dodjeli npr.

meni

:xmasgrin

20 pro 2012, 00:13

olja je napisao/la:photobucket ima odlican editor za takva sitna popravljanja :dada
i ja cesto popravim svjetlo jer mi je fotic uvijek namjesten na "auto", a to mi se ne dopada :)

vidi, vidi
super savjet
s kuharskih istraživača u malu foto sekciju
eto ti interneta :hahaha

20 pro 2012, 00:18

ja dam mužiću da mi namjesti ISO na foticu... inace je i meni automatik. :lol
Tema je zaključana