O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Re: o da, krumpira gospodja!

21 pro 2009, 10:45

ma znam da pise, al ja ne znam kuhat po receptu pa me zanima kako to izgleda, necu valjda vagat krumpire. :faca

21 pro 2009, 10:55

zato sam i napisala manje-vise ;)
osobno, mislim da malo vise vrhnja nijednom jelu ne moze stetiti :)

21 pro 2009, 10:56

Znaci treba biti dobro pokriveno?
hvala. :zivili

21 pro 2009, 10:57

mislis pokriveno vrhnjem? da.

21 pro 2009, 10:59

:dada

22 pro 2009, 13:39

Sjetila sam se da bih vam mogla napisati nesto sto smo sestra i ja obozavale u fazi besparice, jednu izmisljotinu nazvanu "Zbrckica", a bome je to i bila. :lol
Skuhala bih krumpir narezan na velike komade ili deblje ploske pazeci da se ne raskuha, na dubokoj tavi prepirjala luka kao za restani, bacila gore krumpir, umijesala dinstane sampinjone rezane na ploskice i preko svega razbila par umucenih jaja, kao za kajganu (s komadicima sira unutra). To sve sam mijesala dok se jaja ne bi ispekla i gotovo. Mrak stvar. Probajte svakako, uzasno je jednostavno, a zbilja super.

23 pro 2009, 17:13

TanjaMT je napisao/la:ja sam poklopila, pa mi mlijeko iskipilo. sad cu morat cistiti rernu - hvala :mrgreen:
sad sam ostavila otvoreno - je li moze tako?
(ubicu se :stup )

da sam procitala cijeli topic detaljno, ovo mi se ne bi dogodilo.
ali se dogodilo. :roll:

23 pro 2009, 18:00

i ja sam ostavila otvoreno ;)

26 pro 2009, 17:20

Ja sam jucer radila henrijev krumpir, drzala sam se recepta, stavila sam trapist i ispao je fenomenalno :mrgreen:

26 pro 2009, 19:34

Rimaithor je napisao/la:Ja sam jucer radila henrijev krumpir, drzala sam se recepta, stavila sam trapist i ispao je fenomenalno :mrgreen:

I ja sam ga radila za Badnjak i oduševila goste :dada

26 pro 2009, 21:55

bas mi je drago sto vam se svidio ;) bas, bas!

i ja bih ga mogla uskoro napraviti.

27 pro 2009, 11:03

i ja sam radila henrijev krumpir, nama se jako sviđa, a curki se najviše svidjela priča.

27 pro 2009, 14:21

Kod nas je na rucku bila MM-eva teta i kaze ona pa to je francuski krumpir :lol kaze da ga ona godinama nije radila, ali da u njenu verziju ne ide vrhnje nego juha. Koja je sad pak to verzija stvarno ne znam :lol

27 pro 2009, 16:37

pa franc. krumpir je - kako smo apsolvirale na 1. stranici :) - krumpir s jajima i kobasicama, i u njega ide kuhani krumpir.

28 pro 2009, 08:14

Prijavljujem da smo jučer smazali ovaj Solein krumpir, meni je bio jako dobar. Djeca jela, što je uspjeh!
Odgovori