taj kolac nisam jela godinama (inace ga radim s biskvitom dolje umjesto keksima), a super je!bas dobra ideja!
PS: nisam nikad probala s dunjama ali s jabukama i visnjama je prefin!
Sada je: 09 kol 2026, 19:34.
taj kolac nisam jela godinama (inace ga radim s biskvitom dolje umjesto keksima), a super je!

valja sve iskoristiti 

eto, dok ti se ne javi netko sa suvislijom idejom.
kilograma domaćih krušaka, umotao svaku zasebno u novinski papir i složio ih u kutiju od drvenih daščica. Tako smo cijele zime imali svježe kruške 

, nisam skoro ništa šećerila samo sam dodala žlicu šećera uz želin.olja je napisao/la: umotao svaku zasebno u novinski papir i složio ih u kutiju od drvenih daščica. Tako smo cijele zime imali svježe kruške
.

tebi cu reci go for it 

)

anlan je napisao/la: jel vi naiđete nekad na recept gdje je puter u šalicama ili štapićima (s američkih stranica npr.)? našla sam upravo tablicu gdje se te mjere preračunate. stavit ću tu link, ne znam gdje drugdje, preselite ako postoji takav topic na receptima.
http://www.ochef.com/837.htm

a pijem žene,pijem, volim ga.
klinci ih nadobivali a maleni to uopće ne jede a veliki je pojeo možda 2. ni mm ni ja nismo baš za to...imam ih još nekih 6-7. i još tih nekih sitnih božičnih čokoladica. najradije bi to sve rastopila i u neki kolač ali ne znam šta ću dobiti to nije baš neka kvalitetna čokolada. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.