O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Re: Masterchef, druga sezona

09 lis 2012, 22:01

pa dobro nije stara,ali dosta je starija od ostalih s obzirom da je najmlađa članica 19...Svakako je žena u zrelim godinama kojoj to ne pristaje...ne pristaje niti ikom mlađem...samo eto..Ona mi je isto sva umjetna i neiskrena :dunno

09 lis 2012, 22:12

Ni meni se Silvija nikako ne svidja.
Dino mi je sve bolji! :dada

09 lis 2012, 23:04

i meni silvija ide na živce :gaah

10 lis 2012, 07:55

Ajeste primjetile sinoć Petrin rajf?Počešljana je malo bila :lol ...

10 lis 2012, 08:07

hehehe još da nabaci malo pudera i rumenila....

10 lis 2012, 08:52

Drago mi je sto je Petra G. pobijedila.

A,Petri P je ziri dobro rekao.
Sva je ukocena od treme, a cini mi se da moze puno pokazati

Silvija nije stara :)
Samo izgleda puno starije .
Vjerovatno zbog frizure :)

10 lis 2012, 09:13

jučer je DIno bio jako oštar, a Mate ljubazan, kao da su zamijenili uloge good cap - bad cap

10 lis 2012, 09:15

Meni Silvija izgleda bar 10 godina starija,nikako ne mogu povezati njen lik i godine :dunno i to je još frizerka,a sebi napravila najbabskiju frizuru :ajme
Sinoć me iznenadila ona "pogled lešane ribe" (ne znam kako se zove),pobrala je dobre ocjene žirija makar se meni ne čini kao neki ozbiljan kandidat,ali vidit ćemo! Ja baš i nemam nekog favorita,svi su mi nekako- nit smrde nit mirišu!

10 lis 2012, 09:35

meni je sve skupa pocelo strasno ici na zivce, jucer nisam mogla odgledati do kraja

nonstop netko daje sve od sebe, ili ih pozivaju da daju sve od sebe

svatko o sebi govori u prvom licu mnozine, a sam za stednjakom: pokusat cemo sloziti xxyxyxy
onaj dino govori kao na samrti, ne znam hoce li zavrsiti recenicu do kraja kolike dramatske pauze radi

vi... ste..ovdje...ispred nas jer...ste ...najbolje...skuhali............danas.

ojebote!

i govore vjerovatno u prosjeku deset puta po emisiji

i nemilo se preseravaju svi clanovi zirija. a onaj radovan se samo smijulji i mljacka, fakat ne kuzim koje mu je uloga tamo. sve mu je fino i lijepo, ili nije. to je sve sto zna.

nekako mi se cini da je lani bilo vise kuhanja u kadru. sad se vidi samo izdaleka i potom slusa o tome, ali cak ni ne o tome, nego o tome kako su se osjecali dk su transirali pile npr.

oke, oke, kuzim, to je show. ali :gaah

10 lis 2012, 09:35

jaooooo pa nisam rekla da je stara nego starijaaaa :lol Osim toga zbilja izgleda kao da joj je 50... :gace

10 lis 2012, 10:31

lilipop je napisao/la:Drago mi je sto je Petra G. pobijedila.

A,Petri P je ziri dobro rekao.
Sva je ukocena od treme, a cini mi se da moze puno pokazati

Silvija nije stara :)
Samo izgleda puno starije .
Vjerovatno zbog frizure :)

slažem se sa svime,doduše meni ta Petra P. malo ide na živce,svaki put neka salata :znoj
a jesu ismijali onu malu mislim da je Martina da je vetrenjaču kao napravila,a meni je baš fora izgledalo to.a i ona Ivana mislim ,je uprskala koljenicu skroz :ajme

10 lis 2012, 10:40

mamma4 je napisao/la:Meni Silvija izgleda bar 10 godina starija,nikako ne mogu povezati njen lik i godine :dunno i to je još frizerka,a sebi napravila najbabskiju frizuru :ajme

I ti se sada usudi otici kod nje da ti sredi frizuru :lol
Nije sebi napravila bas neku reklamu

mrvica19 je napisao/la:jaooooo pa nisam rekla da je stara nego starijaaaa :lol Osim toga zbilja izgleda kao da joj je 50... :gace

E,sada mudro zboris :kiss ;)

Za sada su mi super Palfi i Andrija
Zadnja izmjena: lilipop; 10 lis 2012, 11:47; ukupno mijenjano 1 put/a.

10 lis 2012, 11:34

ivana :klanja

užasno se iznerviram gledajući :ajme

10 lis 2012, 11:44

neki dan je, mislim onaj šef sale rekao nešto u stilu da im fali elasticiteta :mrgreen

10 lis 2012, 11:48

ivana7997 je napisao/la:meni je sve skupa pocelo strasno ici na zivce, jucer nisam mogla odgledati do kraja

nonstop netko daje sve od sebe, ili ih pozivaju da daju sve od sebe

svatko o sebi govori u prvom licu mnozine, a sam za stednjakom: pokusat cemo sloziti xxyxyxy
onaj dino govori kao na samrti, ne znam hoce li zavrsiti recenicu do kraja kolike dramatske pauze radi

vi... ste..ovdje...ispred nas jer...ste ...najbolje...skuhali............danas.

ojebote!

i govore vjerovatno u prosjeku deset puta po emisiji

i nemilo se preseravaju svi clanovi zirija. a onaj radovan se samo smijulji i mljacka, fakat ne kuzim koje mu je uloga tamo. sve mu je fino i lijepo, ili nije. to je sve sto zna.

nekako mi se cini da je lani bilo vise kuhanja u kadru. sad se vidi samo izdaleka i potom slusa o tome, ali cak ni ne o tome, nego o tome kako su se osjecali dk su transirali pile npr.

oke, oke, kuzim, to je show. ali :gaah

je, baš tako, pa sam ja počela gledati samo kraj.

10 lis 2012, 12:03

lilipop je napisao/la:I ti se sada usudi otici kod nje da ti sredi frizuru
Nije sebi napravila bas neku reklamu
čuj,ona bi možda mogla konkurirati u filmskoj industriji za transformacije iz mladog u staro :mrgreen

10 lis 2012, 12:35

meni su kandidati u odnosu na prošlogodišnje više manje bezveze. ne kako izgledaju nego kako kuhaju. ovo jel se peru i kakve su im kose me ne zanima toliko.
i prežvakali smo to do sad sto puta, gretić fali jako.
i x na ivanu.

jučer gledala reda radi. uopće mi nije napeto isčekivat ko će biti najbolji niti što će i kako skuhat kao prošle godine. nit mi je atmosfera među kandidatima kao ni među žirijem nešto. komentari žirija su beskorisni, ovo vam je fino, ovo nije.. više sam očekivao.. ništa konkretno, tako i ja mogu probavat i trkeljat.

mešinovu funkciju nisam uspjela shvatit, mislim.. on je tu da.. kaj? ponovi ono što je žiri već rekao? kaže dobar dan i doviđenja? nije da mi nanutica fali, al ni od njega ne vidim neke velike koristi.

10 lis 2012, 14:01

ajde mešin, al radovan je fakat ko fikus. koji jede :lol
mogli su mu dati i malo zahtjevniju ulogu ;)

jedva mi je gledljivo. kandidati slabi, žiri baš kao što veliš, s beskorisnim komentarima, nema neke konstruktivne kritike, kada već popljuju neko jelo, pa mogli bi usput dati i kakav pametan savjet, ideju.

i ne kužim te kandidate koji nikad pravili ovo, nikad vidjeli ono, nikad čuli za to :whew i tako...
ako se prijavljuješ na takav šou pa valjda bar pogledaš prošlu sezonu.

sa piletom borba kao s nekom do sada neviđenom nemani.
svinjetina, uh, strašno. mesar je zbediran jer je dobio carsko meso :ajme pa da su im dali morskog ježa ne bi više stenjali i prigovarali.

nakon sat vremena za pripremu hrane kandidatima ostaje sirova piletina, sirovi kosani odresci.

do-sa-daaaa :zzz

10 lis 2012, 14:03

MM je skoro proplakao kad je vidio iskasapljenu koljenicu :lol

10 lis 2012, 14:07

Pa Dino je radi koljenice cijelu emisiju bio zivcan :lol

Potpis na Solejku, bas su neki usporeni i neambiciozni.

10 lis 2012, 14:11

ono što sam uspjela škicnuti, totalno mi je bezveze sve skupa. možda zato što se više ne palim na te kulinarske emisije i isfuravanja s hranom. :whew

Mate se ljulja na onim svojim nogama da čovjek dobije morsku bolest gledajući ga. :shock

10 lis 2012, 14:15

jao da, izmasakrirana koljenica :ajme :lol

kad stavimo to što je servirala u kontekst one izjave - bojana, tražila si rat... :hahaha

a bojana s onom štrudlom? desert dobio najniže ocjene (ok, svakom se može dogoditi loš dan/trenutak) ali ona bi opet tako isto napravila. pa super.

10 lis 2012, 14:16

daj masha :lol
Mate se ljulja na onim svojim nogama da čovjek dobije morsku bolest gledajući ga.

:hahaha misliš, mogao je uzet radovanove :lol

10 lis 2012, 14:17

da, onim svojim iksericma ili što su već :lol

10 lis 2012, 14:22

Jos ce nas puknit nostalgija za proslogodisnjim kandidatima :lol

10 lis 2012, 14:33

očita suša talenata :(

10 lis 2012, 15:36

slažem se da kandidati i nisu nešto, mogli su bolje naći... btw sole zašto se nisi ti prijavila? :)
najsimpa mi je palfi
drago mi je da je bojana kandidat, zna nešto iako je jučer od silne samouvjerenosti da će napraviti nešto ispalo bzvz, prednost nije iskoristila
dino je bio strog :znoj
radovan, fikus koji jede :lol

a šta ja sve utrpam u sebe dok gledam :ajme

10 lis 2012, 15:50

corazon je napisao/la:a šta ja sve utrpam u sebe dok gledam :ajme

X :oops:
Da bar malo ranije počinje da ne jedem tako kasno.

10 lis 2012, 15:56

aurora81 je napisao/la:
corazon je napisao/la:a šta ja sve utrpam u sebe dok gledam :ajme

X :oops:
Da bar malo ranije počinje da ne jedem tako kasno.

a ja još često gledam i 24Kitchen.. a tamo ga kuhaju.. ijao.. a ja ga žderem usput.. ijao :ajme

10 lis 2012, 17:04

Vindaloo je napisao/la:a ja još često gledam i 24Kitchen.. a tamo ga kuhaju.. ijao.. a ja ga žderem usput.. ijao

Zato ja ne gledam te kithene,a ovih dok gledam,baš mi se i ne jede! :nata ...za sad
Odgovori