O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Re: MasterChef HR

08 tra 2011, 14:33

A ti bi znala prije svih cccccccc? :cool

08 tra 2011, 14:35

:dada :mrgreen

08 tra 2011, 15:01

hm, sad i mene baš zanima šta nas šokantno očekuje.

al, priznajem, meni je već gotovo šokantno bilo i koliko tih kandidata nikada nije jelo riječnu ribu a i poprilično bezveze kako je većina s neskrivenim gađenjem reagirala na slatkovodnu ribu.
mislim, kužim ja da netko to baš i ne voli, kao ni jetru koja je bila u nekoj ranijoj epizodi, al čude me te reakcije. ipak su to kao gurmani, ljudi zaljubljeni u kuhanje i blabla

08 tra 2011, 17:40

obožavam gurmane određene biftekom na žaru ili lignjama u istoj varijanti kad žele malo otići na divlju stranu. :roll

09 tra 2011, 07:51

jučer sam upratila samo zadnjih 20' i vidjela kako su dobili po repu, te eliminaciju. žao mi je što sam mašila kuhanje, ali mi je drago što su ih počeli malo "prati".

ponašaju se kao pubertetlije, užas živi. žao mi je ivanka, ja sam navijala da eliminiraju vesnu ili davora.

09 tra 2011, 08:03

Crazy Daisy je napisao/la:ponašaju se kao pubertetlije, užas živi. žao mi je ivanka, ja sam navijala da eliminiraju vesnu ili davora.

dodala bih i ivana

09 tra 2011, 08:55

Ina66 je napisao/la:
Crazy Daisy je napisao/la:ponašaju se kao pubertetlije, užas živi. žao mi je ivanka, ja sam navijala da eliminiraju vesnu ili davora.

dodala bih i ivana

koji je uopće ivan??

meni fakat nije jasno kak im se moglo dogoditi nakon 2 i pol sata da je meso krvavo?? a kao najbolji amaterski kuhari :whew
nisam skužila šta je crveni tim radio s onim kupusom? a riža mi se činila preobična :dunno

09 tra 2011, 08:57

ivan je onaj narcis sa razigranom frizurom :mrgreen

09 tra 2011, 09:06

Crazy Daisy je napisao/la:ivan je onaj narcis sa razigranom frizurom :mrgreen

aaa znam onaj s onim čuperkom :hahaha

09 tra 2011, 09:21

ae :lol

09 tra 2011, 10:20

meni fakat nije jasno kak im se moglo dogoditi nakon 2 i pol sata da je meso krvavo??
ni meni .
Prvo sam mislila da kak su im dali premalo vremena no kad sam čula da se radi o 2.5 sata :shock

No opet pekli ga na 140? Pa kaj je 140 za tolku komadinu mesa, i još imali one sonde s termometrima :ajme i stalno otvarali pečnicu ,ko da se ne vidi kroz staklo kolka je temp.

Slažem se sa žirijem ,nisu kuhali niš komplicirano i meso je moralo bit gotovo.

09 tra 2011, 10:52

Nisam do sad pratila Mchef ali jučer sam pala na dupe kad sam vidjela dvije poznate face, Bojan i Mario, totalno iznenađenje, recite mi jesu li i u toj emisiji siroti zatvoreni u neku kuću? Pokušat ću pratit recepte ali taj tip emisije mi brzo počne ići na živce :ajme

09 tra 2011, 10:57

ni ja nisam skužila tu foru s temperaturom od 140. mislim to su bili ogromni komadi mesa. i ne kužim zašto su stalno morali otvarati pećnicu, pa na 140 se ne može ništa dogoditi. ne moraš biti masterchef da to znaš.

meni je žao ivanka, mislim da ima puno lošijih od njega. on se samo nije uklopio u tu furku ''kreativnog kuhara''.
ivan je i meni bez veze. i davor to sam već rekla. i vesna je jako nesigurna u sebe.

09 tra 2011, 11:19

Ina66 je napisao/la:

dodala bih i ivana

:dada :dada

09 tra 2011, 19:11

došla sam na prebrojavanje glasova. koje meso su pekli?

09 tra 2011, 19:16

Solea je napisao/la:hm, sad i mene baš zanima šta nas šokantno očekuje.

al, priznajem, meni je već gotovo šokantno bilo i koliko tih kandidata nikada nije jelo riječnu ribu a i poprilično bezveze kako je većina s neskrivenim gađenjem reagirala na slatkovodnu ribu.
mislim, kužim ja da netko to baš i ne voli, kao ni jetru koja je bila u nekoj ranijoj epizodi, al čude me te reakcije. ipak su to kao gurmani, ljudi zaljubljeni u kuhanje i blabla

ja imam 38 pa sam od rječne jela samo pastrvu. nije mi to čudno za ljude sa mora, mi ne dolazimo puno u kontakt sa rječnom ribom

09 tra 2011, 21:44

lena, pripremali su svinjsku vratinu.

pinky je napisao/la:ja imam 38 pa sam od rječne jela samo pastrvu. nije mi to čudno za ljude sa mora, mi ne dolazimo puno u kontakt sa rječnom ribom

ali ti nisi kandidat za najboljeg amaterskog kuhara, odnosno kuharicu u rvata :D

starija sam od tebe, kontinentalka, slavonka odrasla uz rijeku a osim riječne i morske sam se ribe u životu najela nemalo ;)
mislim, nebitno al eto.

10 tra 2011, 08:25

Solea je napisao/la:slavonka odrasla uz rijeku a osim riječne i morske sam se ribe u životu najela nemalo ;)

x

daleko su nam kandidati od onoga što se vidi vani na masterchef-u. možda me razuvjere vremenom :dunno

11 tra 2011, 14:47

nisam ništa pogledala, samo kraj i ispadanje.
i baš mi je žao šjor Ivanka :/
ima puno gorih koji su trebali bit na njegovom mjestu.
idemo dalje :dada

11 tra 2011, 14:49

meni je bilo bljak kad su clanovi zirija rekli kandidatima da su pogrijesili show - kao da su kandidati smislili tu glupost da sami eliminiraju nekoga među sobom :angry

11 tra 2011, 14:51

ivana7997 je napisao/la:meni je bilo bljak kad su clanovi zirija rekli kandidatima da su pogrijesili show - kao da su kandidati smislili tu glupost da sami eliminiraju nekoga među sobom :angry

po meni se taj komentar odnosio više na to da su išli metodom tko koga voli/ne voli, umjesto tko koliko zna kuhati. ovaj prvi je više varijanta za BB kuću, tako da mi je komentar bio na mjestu.

11 tra 2011, 14:52

a jesu stvarno tanjuti ostali puni?

11 tra 2011, 15:01

meni je ta dramatičnost i ta eliminacija ipak malo bez veze. mislim, kako oni mogu uopće znati tko najlošije kuha, i onda ispada da stvarno odaberu po principu BB-a.

nego, vidjela danas Matu. i bolje da nisam. noge još krivlje nego što se može tolerirati, kosa masnija, on deblji i niži nego sam ga ja zamišljala :p , i uglavnom vrlo bez veze sve skupa. :whew

11 tra 2011, 15:02

Novamama je napisao/la:
nego, vidjela danas Matu. i bolje da nisam. noge još krivlje nego što se može tolerirati, kosa masnija, on deblji i niži nego sam ga ja zamišljala :p , i uglavnom vrlo bez veze sve skupa. :whew

ma jesam vam rekla :mrgreen

11 tra 2011, 17:22

ma jesi :lol

11 tra 2011, 21:12

i ja sam se navukla na mc :mrgreen
obavezno pogledam svaki dan, nemam još favorita ali znam da mi ide jako na živce nastasja

11 tra 2011, 21:15

:hahaha ajde dobro, nisam jedina kojoj noge smetaju.
nema veze isto bi ja da mi on kuha :hahaha

11 tra 2011, 22:26

Novamama je napisao/la:meni je ta dramatičnost i ta eliminacija ipak malo bez veze. mislim, kako oni mogu uopće znati tko najlošije kuha, i onda ispada da stvarno odaberu po principu BB-a.

I meni smeta dramatičnost i Matine krive noge :lol

12 tra 2011, 08:36

Pitam se kakvi su to najbolji amaterski kuhari koji tijesto ne znaju raditi. Nastasja mi je :ajme

12 tra 2011, 08:41

i ja sam to mislila.
ono, tea kaže da nikad nije radila tijesto!?!?
nastasja je bacila 4 komada, nije mi to jasno. pa tu stvarno nemaš što fulati.
meni se jučer učinio dobar i matija menadžer (iako kad vidim to menadžer odmah mi se smrači, kak netko može biti menadžer po zanimanju?!).
Odgovori