prekjucer domaca pizza, jucer cufte ( u koje sam uvalila i ribanu tikvicu ) i pire krumpir- za desert voce, danas idemo na rucak (ne znam sto nas ceka, al pretpostavljam nesto fino sa rostilja-ispod peke i sl.)
dakle losos s pestom - odreske lososa staviš u posudu i gore namažeš pestom, možeš ih još posut kaparima (ja nisam jer ih nisam mogla naći u kući), okolo mini rajčice, polit malo maslinovim uljem i u rernu na 200 stupnjeva oko 15 minuta. ja sam uz to skuhala krumpir i brokulu za prilog. evo i fotka
jučer ugrijali sarmu i skuhala palentu danas slatki kupus i pire i imamo pečene prasetine od vikenda sutra nadam se testenina sa sirom i brokulom - od Jamie Olivera ...
Pon- ostaci roštilja od nedjelje plus salate i kuhani mladi krumpir ko želi. Utorak- dalmatinski šnicli i tijesto srijeda-grah čušpajz i palačinke Danas- pojma nemam, blitva s nečim. Blitvu moram jer raste po vrtu ko luda.
Jučer blitva, samo obarena pa s malo češnjaka na maslinovom ulju i pečena svinjetina. Danas pureće lazanje, čak sam i tijesto doma napravila i fina mlada salatica s vrta. Za sutra će nadam se ostati lazanja.