sve pohvale. 
Sada je: 04 kol 2026, 21:09.
sve pohvale. 

Vidi se da si profi.

. MMI rado ću ti pomoći korak po korak napraviti Spidermana ili nešto drugo, nije ti to teško, samo tako izgleda
.
madir je napisao/la:Ajme Irena evo oči ostale na ekranu po stoti put.Savršena je.
institiktivno napisala Irena.
zato Marina svaka čast! 
nina i nika je napisao/la:irena, jako lijepo radisVidi se da si profi.
![]()
LTL, torta je kao iz kuharice. A i fina je, to znam. Radim ju u formi kolaca i stvarno je njami.

madir je napisao/la:nina i nika je napisao/la:irena, jako lijepo radisVidi se da si profi.
![]()
LTL, torta je kao iz kuharice. A i fina je, to znam. Radim ju u formi kolaca i stvarno je njami.
i ja bi je napravila kao kolač?jel onda količina namirnica ostaje ista kao šta nam je LTL napisala i koliki je kalup za kolač?

LTL je napisao/la:nina i nika,jako mi se sviđa tvoj recept,jednostavnije je ,a mislim po sastojcima i ukusniji! gdje si uzela esenciju gorkih badema?
. Nemam maraschina, inace i s njim je super, a u nedostatku, otkrila sam sa cherryjem. Stavljam ga odmah, kad je puding kuhan tako da malo ispari alkohola pa i djeca mogu jesti.

tebi sve nešto prvi put,a da ti nas malo ne zekaš?hahaha.već sam te pohvalila na receptima al moran i ode.SUPER JE! 
,je je,ona esterhazy mi je bila prva torta,a ova prva sa ukrašavanjem,znaš ovo sa šlagom, ti cvijetići,isprobavala sam nastavke,ućim! 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.