Sada je: 09 kol 2026, 13:04.

Lignje očistiti i oprati. Odvojiti krakove. Repu oguliti i marendati.

mozd su mislili da odmah navale 

dunja je napisao/la:mislim da je ivana provalila da ona nije LJUBIMAC lignji

Al ja Ivani svako malo umirem od smijeha 
,a mediteransko ,pa pobogu mediteranska smo zemlja i ne vjerujem da ima neko od jela s lignjma koje žiri nije jeo pogotovo što je med.kuhinja jednostavna i nema hrpu namirnica u sebi.
i voila.

.

vjerojatno je i sama znala da ne može dobiti veću ocjenu od vrsnog kuhara pa joj nije bilo samim time ni bitno... a možda je to bio dogovor s ostatkom tima, ko će znati...
što mi je onaj mediteranski menu i potvrdio.

Crazy Daisy je napisao/la:ja sam navijala za plavi tim. u crvenom bi pola ljudi izbacila, a u plavom su mi svi bili dragi.šteta.
što se klope tiče, svaka čast svima, odlično su odradili zadatak i kloba oba tima je izgledala super.

Crazy Daisy je napisao/la:dobro, ali je toliko aromatičan na ga se kuži i u mikro količinama.

ja sam navijala za plavi tim. u crvenom bi pola ljudi izbacila, a u plavom su mi svi bili dragi.šteta.
što se klope tiče, svaka čast svima, odlično su odradili zadatak i kloba oba tima je izgledala super.
što se tiče determinacije začina, ajme
Crazy Daisy je napisao/la:nema komentara na ovotjednu eliminaciju?
ja sam navijala za plavi tim. u crvenom bi pola ljudi izbacila, a u plavom su mi svi bili dragi.šteta.
što se tiče determinacije začina, ajme
pa ne moraš biti neznam kako stručan da prepoznaš štapiće cimeta, klinčiće ili sjemenke kima
peršin, celer, bosiljak
Solea je napisao/la:kim i kumin bih ja sto posto isto fulala
snowwhite je napisao/la:Solea je napisao/la:kim i kumin bih ja sto posto isto fulala
ja nisam ni znala da su to dvije različite stvari![]()
![]()
meni plavog tima mi je bio preegzotičan. mislim da bi i ja izabrala crvene.
ali istina u crvenom timu me više ljudi živcira.

Cathy je napisao/la:snowwhite je napisao/la:Solea je napisao/la:kim i kumin bih ja sto posto isto fulala
ja nisam ni znala da su to dvije različite stvari![]()
![]()
meni plavog tima mi je bio preegzotičan. mislim da bi i ja izabrala crvene.
ali istina u crvenom timu me više ljudi živcira.
Kaj su stalno u istom postavu, mislim timovi?

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.