O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Re: sendviči

03 stu 2009, 14:33

Elizabeta na receptima?!?! Svaka cast, opravdavas podnick!

03 stu 2009, 14:41

Ne, ona samo šeće svoj novi glitterić :mrgreen:

03 stu 2009, 14:44

IINA je napisao/la:Ne, ona samo šeće svoj novi glitterić :mrgreen:

Ja ugodno s korisnim :mrgreen:

Ali da. Moram i taj podnick opravdat dok novi ne dobijem.

Ali bila sam ja na receptima već Možda čak i dvaput :dada

03 stu 2009, 15:09

Sendvič sa kajganom i friškim paradajzom

jooooooooj to je meni moj deda radio. Mljac.
I jos je znao skuhati mekano jaje, pa ga zlicom onako usitno da se pomijesa i nadrobiti kruha pa mi to u zdjelici dati. Aaaaaaa fini okusi djetinjstva.

Moj omiljeni sendvic je onaj koji mi djeca i muz naprave :mrgreen: A oni rade da unutra potrpaju apsolutno sve sto nadju pod rukom i poli i cajnu i pastetu i sir i sunku i krastavce i paradajz i mrkvu i sve sve sve.
Jedino sto nikada unutra ne smiju staviti je susena rajcica. Skromno prijavljujem da ju mrzim iz dna duse, odnosno od prije dvije godine kad sam se s njima otrovala. Uf.

03 stu 2009, 15:14

Pa kak si se uspjela paradajzom otrovat?

03 stu 2009, 15:28

A znam, to samo meni uspjeva. Osjetljiva sam na hranu. A taj dan sam bila malo previse gladna i malo sam previse susenih rajcica pojela :mrgreen:
Ja sam se cak prije jedno 6 godina i brokulom uspjela otrovati :lol Isti sistem. Svjezu brokulicu narezala pa grickala pred tevejom dok mi nije pozlilo. A kad mi je pozlilo, bilo je prekasno :mrgreen:

03 stu 2009, 15:29

:shock: :lol

03 stu 2009, 15:30

pa kažem ja da mene od mojih u ulju boli trbuh.
kažem to već treći put.
ne ignorirate me? jelda? :mrgreen:

03 stu 2009, 18:02

Lizika pecivo! Joj, na to sam zaboravila čistam! Iz student. dana!
Ove godine me oborilo KRAVATA pecivo - mislim da to splitski Bobis peče! :nana

03 stu 2009, 22:57

Adorabla je napisao/la:Moj omiljeni sendvic je onaj koji mi djeca i muz naprave :mrgreen: A oni rade da unutra potrpaju apsolutno sve sto nadju pod rukom i poli i cajnu i pastetu i sir i sunku i krastavce i paradajz i mrkvu i sve sve sve.

e, tak i MM radi sendviče...ono, kaj bumo danas nosili na posao za jest, nije niš skuhano, nema niš u fridžu...pa dolazi super-sendvič hero MM i kaže - budem nam ja složio sendviče. onda ja još malo gunđam da od čega bu složio sendviče kad ničeg nema u fridžu pa mu poslije skrušeno na gtalk tipkam da su sendviči bili izvrsni.
iako ponekad ni ne mogu dešifrirat čega je sve bilo unutra :mrgreen:
Odgovori