Sada je: 01 lis 2026, 22:48.

Adorabla je napisao/la:a ja imam jos ostataka brusnica. Knedle mi se ne da raditi, ne bih ni strudlunesto bih ali ne znam bas sto.
Znam samo da ih ne bih u burek stavljala

Bellina je napisao/la:Poriluk s mušunima
Narežeš poriluk na kolutiće, mušune (male hobotnice) očistiš i narežeš, krumpire izrežeš na ploške. U lonac slažeš red krumpira, red mušuna, red poriluka, malo soli, malo papra, malo maslinovog ulja. I tako redom, koliko imaš materijala, završavaš s krumpirom. Podliješ vodom, skoro do vrha lonca i staviš da se kuha na lagano. Povremeno protreseš lonac. Kuha se jedno sat i po vremena, dok mušuni omekšaju.

anlan je napisao/la:kakao, kako potrošiti kakao?
više od pol vrećice alnaturinog, gustog, jakog, kojemu ističe rok za mjesec dana.

probat ćemo 

anlan je napisao/la:kakao, kako potrošiti kakao?
više od pol vrećice alnaturinog, gustog, jakog, kojemu ističe rok za mjesec dana.

mrcinela je napisao/la:anlan je napisao/la:kakao, kako potrošiti kakao?
može se smiksat s rižinim pahuljicama i mlijekom i onda mm misli da jede čokolino
znam da nije neki savjet hehe

ne znam ja sam probala samo tog bez jaja jer mi je L alergična i odličan mi je, dobro posluži i kao biskvit za torte i kolače s kremomrusulica je napisao/la:Iznutrice domaćih pivaca i svinjsko srce
Adorabla je napisao/la:a ja imam jos ostataka brusnica.

mmar je napisao/la:Napravi tortu od sira s borovnicama

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.