hvala ti za info, odoh u špar

Sada je: 06 kol 2026, 22:46.

)

palunkica je napisao/la:A koliko košta?

ne čini mi se da zauzima puno mjesta.
ivana7997 je napisao/la:multipraktik sam imala i prodala, nije to za mene, kad vidim ove nastavke za tijesto, slag itd, uh, samo zamislim koliki dio ladice bih za to morala zrtvovati
Vitastore sustav: integrirana ladica za spremanje nastavaka

kakvu su imale sve naše mame
), to si želim 

VIPmama je napisao/la:pa onda kupi onu najobičniju takvu starinsku, kaj se našarafi na stolkakvu su imale sve naše mame
![]()
.palunkica je napisao/la:ivana, ali taj Zepter je isto štapni, zato sam i mislila da ti treba. Ja takve stvari meljem u sjeckalici
Ovakvoj sličnoj
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/marke/tehnika/moulinex/kuhinjski_aparati//p-1/m-263271/o-0/index.html

barboza2 je napisao/la: nedavno mi ponestalo stauba pa sam probala tom sjeckalicom al nije bilo dobro nije ispalo onako praskasto. sjecam se da ga je mama mljela u nekom prastarom mlincu za kavu.

ivana7997 je napisao/la:palunkica je napisao/la:ivana, ali taj Zepter je isto štapni, zato sam i mislila da ti treba. Ja takve stvari meljem u sjeckalici
Ovakvoj sličnoj
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/marke/tehnika/moulinex/kuhinjski_aparati//p-1/m-263271/o-0/index.html
kuzim, ali taj stapni dio mi je zapravo visak, ja sam mislila da micsy cuda radi kad melje bademe i sl, a da to ove obicne sjeckalice ne mogu
ako kazete da mogu, morat cu doci provjeriti

giami je napisao/la:cure došla sam se pohvaliti, dobila sam nekaj love i od danas imam novog frenda u kuhinji...
i da, dobila sam uz njega nastavak za mljevenje mesa, za usitnjavanje oraha i rezuckanje povrća
i dobiva se bolja kombinacija (barem za moje potrebe). ja sam dobila nestavak za mjevenje mesa i za valjanje tjestenine, a sama sam kupila ovaj za mljevenje/usitnjavanje.

Lena je napisao/la:giami je napisao/la:cure došla sam se pohvaliti, dobila sam nekaj love i od danas imam novog frenda u kuhinji...
i da, dobila sam uz njega nastavak za mljevenje mesa, za usitnjavanje oraha i rezuckanje povrća
meni su prekrasni.i dobiva se bolja kombinacija (barem za moje potrebe). ja sam dobila nestavak za mjevenje mesa i za valjanje tjestenine, a sama sam kupila ovaj za mljevenje/usitnjavanje.
vjerujem da ćeš biti jaaako zadovoljna.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.