O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
28 ožu 2011, 10:47
o da, gleda se, gleda
super mi je emisija, žiri odličan, Nanutica je i meni višak

kandidate još upoznajem i nemam favorita.
Napokon jedan zanimljiv i totalno drugačiji reality, više mi na živce ide big b.
28 ožu 2011, 11:04
Ja još nisam gledala ali imam i ja jednog poznatog kandidata, Bojan, tata od frendice iz vrtića mog sina. Jako je simpa inače u životu, nemam pojma kako kuha i kakav je u emisiji.
28 ožu 2011, 22:33
Tek neki dan sam se ukljucila i svidja mi se.
Svi su mi simpa
28 ožu 2011, 22:39
I ja se frisko uključila.
Bit će zanimljivo
29 ožu 2011, 17:58
je, ina, ako se tako gleda onda si svakako u pravu. A sta im je glavna nagrada? Posao u restoranu? Nisam to upratila
Meni zapravo ide na zivce taj format reality showa
29 ožu 2011, 18:04
objavljivanje knjige, kuharice + 200.000 kn

ali to nije sve, i komplet noževa i tako to
29 ožu 2011, 18:13
I pregače i krpe.
30 ožu 2011, 15:45
a šta velite na jučerašnji izbor? teleća jetrica, škarpina ili sv. file?
30 ožu 2011, 16:20
pa jetrica je mozda i bila najzanimljiviji odabir bas zato jer ju svi rijetko rade, iako se meni cini da je to ova zenska odabrala da malo zakomplicira. i definitivno mi se ne svidja ta nastasja. imam dojam da je mjesecima uvjezbavala par jela.
onaj vedran je jako simpa i cini mi se kreativan.
30 ožu 2011, 16:35
i ja bih vjerojatno to izabrala, em volim jetrice em je veći izazov

a ona svakako ima razrađen PR

svakako mi se izdvojila još na audiciji, "spontano" spominjanje kuharske akademije u NY...vjerujem da zna dobro skuhati al eto, ovim svojim izborom se i nije proslavila. a ubrala sam i da ima blog (koji i nije bog zna kakav).
al je mlada, ambiciozna, zgodna i samouvjerena i vjerujem da će definitivno daleko dogurati.
30 ožu 2011, 17:03
Ja sam za nju mislila da ipak nije tolko visoko al eto.
30 ožu 2011, 17:42
Jučerašnje jetrice su mi kod vecine izgledale ok pripremljene , ali me onaj rozi pire dotukao. Em je rađen štapnim mikserom ( što ga pretvara u ljepilo) em je nejestivo kričav
30 ožu 2011, 17:50
MamaiSven je napisao/la:Jučerašnje jetrice su mi kod vecine izgledale ok pripremljene , ali me onaj rozi pire dotukao. Em je rađen štapnim mikserom ( što ga pretvara u ljepilo) em je nejestivo kričav

To je rekao i žiri. Al stvarno nije izgledalo ko nešto jestivo.
30 ožu 2011, 17:57
Ja bih isto izabrala jetricu, iz istoga razloga kao i ona.
Bilo je i onih koji je nisu nikad ni vidjeli.
Žmire

Vedran isto.
30 ožu 2011, 20:10
mi gledali doma i bome isto, onaj rozi pire, ajme
i mislim da imam favoritkinju
srđana - možda ne toliko po samom kuhinju koliko ovako, neka osobnost
al stignem se ja i prevarit u mišljenju
30 ožu 2011, 20:12
meni se svidja ona Ana i to zato sto sam skuzila da je njen onaj odlicni recept za germknedle sa Coolinarike
30 ožu 2011, 20:42
od cura sam i ja upratila srđanu
stekla sam dojam da i ona šminkerica baš ne zna kuhati
muški su mi u pravilu draži: vedran, marko i mario, no dragi su mi i igor i robert
davor mi ide lagano na živce. pun je sebe, a nije do sada pokazao bogzan što
30 ožu 2011, 21:07
davor je onaj s naočalama? što ima dućan čarapa kraj melija?
ja mislim da je on malo sa živcima tanak, nije baš uravnotežen i ne bih voljela doći u restoran gdje on kuha.
nisam još upratila kako se tko zove, ali da srđana i ana, cure iz okolice rijeke i meni su simpa jako.
30 ožu 2011, 21:32
Novamama je napisao/la:davor je onaj s naočalama? što ima dućan čarapa kraj melija?
ja mislim da je on malo sa živcima tanak, nije baš uravnotežen i ne bih voljela doći u restoran gdje on kuha.
nisam još upratila kako se tko zove, ali da srđana i ana, cure iz okolice rijeke i meni su simpa jako.
isti nam je ukus

a i mišljenje o davoru
jeste ubrale kako ga je gretić jučer u razgovoru s matom nazvao samozvani masterchef?
30 ožu 2011, 21:40
Ja sam se tek jučer uključila i još nisam pohvatala što, kako i zašto, ali definitivno od svih realitya, meni osobno jedino što bih pogledala. Evo, počinje za par minuta pa ću večeras valjda uspjeti pogledati.
30 ožu 2011, 21:40
A po kojem principu sad ispadaju kad ih je ostalo 20? Tjedno ili?
30 ožu 2011, 21:42
Meni je iznenadjenje kako ih ima dosta ispod 30god. Ja nisam znala jaja ispeci dok se nisam udala
30 ožu 2011, 22:56
Samo da se ja i moj "klokančić" prijavimo da gledamo! On pogotovo uživa jer mama uvijek nešto mora papati dok to gleda! Evo...večeras su bile kokice na repertoaru!
Svakako pohvale za emisiju! Vidjela danas u jutarnjem da imaju recepte! Jel netko zna da li to izlazi svaki dan i da li imaju recepti i negdje na netu?
30 ožu 2011, 23:01
auuu, večeras se imalo šta čuti i vidjeti
dio o temeljcima mi je bio posebno zanimljiv.
30 ožu 2011, 23:03
mali princ, ne znam za jutarnji ali pogledaj njihovu stranicu na netu, moguće da i tamo objavljuju recepte.
30 ožu 2011, 23:08
Da temeljci...definitivno nisam znala da se moraju kuhati i do 10 sati!!!
Naučit ćemo mi svašta u ta 3 mjeseca!!
30 ožu 2011, 23:26
Solea je napisao/la:auuu, večeras se imalo šta čuti i vidjeti
dio o temeljcima mi je bio posebno zanimljiv.
xa ja uvijek dodam kap maslinovog ulja u riblji temeljac
31 ožu 2011, 07:00
a sad bi ti gretić rekao - pa nije to juha
mene je u temeljcima iznenadio jedan jedini sastojak - gljive, ostalo mi je manje-više poznato.
stručne izraze se ni ne trudim pamtiti, a recepte ću svakako potražiti i spremati
31 ožu 2011, 08:03
Mene se dojmilo umakanje i lizanje malog prsta u holandez. Pa onda još jednom isti prst. Ne bi ja njemu u kuhinju
31 ožu 2011, 08:27
e
Zadnja izmjena:
jopic2; 29 stu 2011, 16:31; ukupno mijenjano 1 put/a.