O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
09 ožu 2012, 10:12
gotov je, eno ga u frižideru od sinoć stoji u kalupu, danas ga budem razmontirala

iako mislim da bi mogao dobro stajati, sve komponente su mi bile dovoljno čvrste same za sebe...
na kraju sam se ipak odlučila za tanki žele od propasiranog i procjeđenog šumskog voća u koji sam samo uronila komade jagoda iz Lidla da strše van... čak su i fine, okus bolji od očekivanog za ovo doba godine... šlag sam rasporedila dio u kremu, a dio na kremu tako da ne bude debel sloj i da krema ne bude pudingasta
09 ožu 2012, 10:28

ja sam sigurna da si ti to sve dobro isplanirala, promozgala i napravila i da će biti savršeno.
09 ožu 2012, 18:07
Solea je napisao/la::up
ja sam sigurna da si ti to sve dobro isplanirala, promozgala i napravila i da će biti savršeno.
slažem se
14 ožu 2012, 08:24
torta se super držala, ništa se nije ni pomaklo pod ticinom... a dobila sam povratne informacije oduševljenja sa okusom (i izgledom)
dakle, može se, usprkos pravilima i smjernicama... hvala svima na savjetima, eksperiment uspješno odrađen
još samo da fotke dobijem pa da mogu prikazati dokaze
20 ožu 2012, 14:29
nažalost, presjek ledenog vjetra nemam, iako mi je žao jer mislim da je bio baš fora, ali evo kako je torta izgledala... ova gornja je ledeni vjetar:
http://slatkazavrzlama.blogspot.com/čini se prilično čvrsta, zar ne?
20 ožu 2012, 14:33
svaka cast!
20 ožu 2012, 16:49
šteta da nema presjeka, baš sam se veselila tome, ali torta ti je prekrasna!!!
20 ožu 2012, 21:28
odlicna je torta
22 ožu 2012, 01:29
svaka čast!
22 ožu 2012, 19:26
boysmama
18 tra 2014, 09:51
- podižem, jel mogu u ledeni staviti maslac umjesto margarina? i koje slatko vrhnje je najbolje?
18 tra 2014, 09:55
ja uvijek radim s maslacem....kod mene nema margarina, niti u jednom kolaču i odlično je.
uzmem veronikino. možda će ti ono biti "prejako" i zna se dogoditi da ne bude čvrsto...onda uzmi z bregov ili u lidlu, ono njihovo. istuče se jako čvrsto.
18 tra 2014, 10:02
- thnx, ja isto ne volim margarin, ali me prvi x bilo strah eksperimentirat
- veronikino nemam gdje kupit, pa ću onda vjerojatno zbregov