Al i meni se sad jede nadjina pita sa šampinjonima i piletinom

Sada je: 06 kol 2026, 00:59.

Rimaithor je napisao/la:Al i meni se sad jede nadjina pita sa šampinjonima i piletinom

lara.b je napisao/la:Nekima je daleko bolja zeljanica sa mladom koprivom ali ja je mogu samo u čaju i soku tako da je ne pravim...
možeš sa i sa njom poigrat kad dođe vrijeme.

samo još da negdje iskopam friški špinat. 

.

teutonija je napisao/la:Ni ja nisam našla friški špinat, stoga ću isprobati sa smrznutim.
nego titirlice čitam tvoj recept i piše da ide i 2 dl mlijeka. Kud ide to mlijeko, u sir ili se njime polijevaju kore ili...?

, bila je predobra. Možda i nije falilo pošto sam stavila manje sira više vrhnja.

ako više volite hrskavu ona slobodno izostaviš mlijeko . Ma ustvari je najveća mudrost u korama , a smjesu svaki puta radim odokativno , nekad više sira, nekad više špinata i tako ...bitno da se kuća uzmiriše
...a taaako patim za jednom finom upihtijanom zeljanicom

,oko 200g svježeg sira, 2 jaja, so, pavlake/vrhnja/kajmaka toliko da bude kremasto kad izmiješam i onda mlijeka toliko da mogu sve fino razmazati po jufki. 

Barbi je napisao/la:Ja čitam ovo zbunjena već neko vrijemei mislim se kakvu polaganu, šta se polagano radi, polagano se miješa? polagano se puni? polagano se peče?
I onda shvatim da je riječ o slaganoj, ha?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.