O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
08 stu 2013, 10:13
ma dok u to umontiraš jedno jaje, deset ih razbiješ na starniski način.
19 stu 2013, 22:12
Gdje bih mogla kupiti neki zgodni etazer za kolace?
Ovako nesto
http://www.apropos-shop.cz/porcelan/eta ... -desserts/
19 stu 2013, 22:40
sandram, u livingu. ima li toga kod vas?
i u ikei
19 stu 2013, 23:00
kika i amelie....home sweet home..
emezzeta ..možda
ja imam jedan fora kupljen u magmi davnih dana. ostale mi je donirala baka u miraz
21 stu 2013, 23:39
imam jednu staklenu posudu s plastičnim poklopcem (frigoverre) i kupila još jednu i čitam upute i ne mogu skužiti jel se sve može prati u suđerici ili ne ?
Piše dishwasher safe - lid top rack only.
Ovu staru sam uredno prala u suđerici a sad sam nadobudno išla čitati upute i ne kužim što je pisac htio reći

Zbunjuje me što ne spominju staklenu posudu. Poklopac koliko vidim mogu prati u gornjoj košari.
21 stu 2013, 23:54
Tako je. Sva se plastika pere na gornjoj kosari. Staklo mozes na kojem god nivoju sudjerice zelis.
21 stu 2013, 23:55
Nemamo ni Living, ni Kiku, ni ono drugo nabrojano, a u Emmezeti nema.
21 stu 2013, 23:58
Hvala Tanja

, tako sam i radila do sada. Ipak sam bila pametnija bez uputa
22 stu 2013, 08:04
ja sam etažer vidjela u merkatoneu prekjucer - znaci ili u Intersparu ili Emezeti, sad ne znam. ali brijem da je čak špar.
25 stu 2013, 15:17
Sandra , i ja vidjela etažer u Intersparu, metalni
28 stu 2013, 00:20
Mrs eastwood koju imas sudericu? Ja mozda budem kupovala novu u bliskoj buducnosti pa me zanima koja to suderica dobro pere na 35 i osusi sude? Meni uvijek nesto bude mokro!
28 stu 2013, 07:57
bosch. stara je pet godina negdje. valjda najbucnija perilica ikad. ima temp. opcije 35, 55 i 65 i još ispiranje na hladno, opciju da je pola puna i to je to
mi smo je preselili u novi stan, a kad sam gledala nove - sve su mi izgledale ko space shuttle spram ovoj.
ali i moja frendica svoju isto tjera na 35
to sam od nje pokupila.
bitno je da se sve složi tako da ne ostaje tekucine, na to inace ispaljujem (imam i topic ovdje negdje o tome

) i da ima soli i onog dodatka za sjaj. i to ja sve DM ili sl. kvalitete kupujem, ništa fancy.
e, i suđerica mi je spojena na hladnu vodu, iako je vodoinstalater čudom ostao kad sam mu rekla da ne želim na toplu od toplane
04 pro 2013, 18:57
Jel netko negdje nedavno vidio povoljno kalupe za saum role?? u Konzumu su oko 70 kn, a to mi je preskupo.
05 pro 2013, 12:10
predložite mi neke dobre alatke tipa kuhace, špatule za mijesiti kruh. mm je totalno u tome sad i smišljam neki dobar poklon za božić.
06 sij 2014, 19:19
da li je netko vidio po ducanima mramorni valjak za tijesto?
moj je pao za slobodu.
06 sij 2014, 21:21
Za mramori ne znam. Ali znam gdje ima valjak od inoxa

.
07 sij 2014, 16:20
Lena je napisao/la:moj je pao za slobodu.

na cijoj glavi?!

.... a btw nije li to malo tezak valjak....
07 sij 2014, 16:47
Di ima taj od inoxa? Jel puno težak?
07 sij 2014, 16:59
mrs. eastwood je napisao/la:predložite mi neke dobre alatke tipa kuhace, špatule za mijesiti kruh. mm je totalno u tome sad i smišljam neki dobar poklon za božić.
odavno prošao božić ali ako nisi nabavila...moj je poludio i stalno nekaj mjesi, fura se na rudolpha i ovo mu je omiljeno:
07 sij 2014, 20:48
Od inoxa sam vidjela u Galeriji link u Radicevoj. Prekrasan je, cijeli u kompletu od inoxa, i rucke. Tezak je, a vjerujem da i kosta. Hrvatski proizvod inace.
07 sij 2014, 23:15
rucho je napisao/la:Lena je napisao/la:moj je pao za slobodu.

na cijoj glavi?!

.... a btw nije li to malo tezak valjak....
pao mi je s radne plohe dok sam se okrenula.

fora i je u tome da je težak. ne bi se vraćala na ništa drugo po pitanju valjaka.
08 sij 2014, 10:25
snowwhite je napisao/la:moj je poludio i stalno nekaj mjesi, fura se na rudolpha

... jel i prica kao rudi???? ja inache puno pricam al kad mijesim onda sutim... da tolko izgovorim kolaci bi otisli u prah i pepeo.....
meni je san onaj njegov mikser... al ne ovaj od kenwooda vec onaj sta je prije imao (crveni i zeleni i bez)...... a o stalcima za torte da ne govorimo.... i onoj velikoj kutiji za basno... trazim ju vec mjesecima...
17 sij 2014, 20:00
ovo je slika sa "da mi je nešto slatko". je li ovo nastavak na kitchenaidu
ja imam onu klasičnu mašinu za pastu, ali bih nešto da mi radi ove fusile, pipe i tako
za kitchenaid nemam para... možda neki multipraktik ima takve nastavke... ja bih nešto kompaktno
19 sij 2014, 20:32
tnx, jesam već prebrowsala svašta. sve mi je to preglomazno za unjeti u kuhinju
20 sij 2014, 14:55
vidjela sam nedavno kupujuci tortu u torte i to da frajer za prebacivanje torte u kutiju koristi neku krasnu lopaticu, veliku, metalnu, okruglu i sad mi je nekako jasnije kako se torta moze prabaciti na pladanj a da ne pukne svaki put
ali ne znam gdje bih to nasla ili kako se zove, zna li tko ovdje?
edit:
ovako nekako izgleda
http://img.auctiva.com/imgdata/1/4/7/8/9/6/7/webimg/450461225_o.jpg samo ta njegova nema rucku ovakvu
20 sij 2014, 15:14
ha! našla sam u katalogu slastičarske opreme tvrke omrcen, ali ne znam imaju li oni gdje maloprodaju. kod njih se to zove tacna za prijenos torte i kosta 63 kn.
20 sij 2014, 16:01

Poštovana,
zahvaljujem na upitu, no na žalost poslovanje tvrtke Omrčen promet d.o.o.
temelji se isključivo na veleprodaji.
S poštovanjem,
i kaj sad?
20 sij 2014, 16:10
nazoveš i dogovoriš
naravno da ti ne moze u mailu napisat nista drugo nego ovo...