O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Odgovori

Koje domaće stranice/portale o prehrani (i s receptima) najčešće posjećujete?

Coolinarika
24
30%
Gastro.hr
7
9%
Dobra hrana
8
10%
Mrvica.hr
4
5%
Uglavnom pratim food - blogove
13
16%
Naši forumski pdf Recepti ;)
25
31%

Ukupno glasova : 81

Re: Koje domaće gastro-stranice posjećujete?

10 lip 2013, 19:00

ja taman došla staviti linkove za blogove od kranjice i giami, kad ono vi već stavile...

btw, hvala moderatorici na reklami ;) no moj blog ipak ne spada u klasične food blogove (nema nijednog recepta :lol )... a i dobrano sam ga zapustila u zadnje vrijeme :ajme

pratim uglavnom domaće food blogove (provjereno dobre), no i to u zadnje vrijeme slabo... colinariku često škicnem jer se svugdje nekako sama od sebe u pretraživačima nameće, ali imam i ja par loših iskustava s njom... za Gastro i Mrvicu nisam ni znala :ajme

10 lip 2013, 19:02

boysmama je napisao/la:colinariku često škicnem jer se svugdje nekako sama od sebe u pretraživačima nameće, ali imam i ja par loših iskustava s njom...

x
uvijek citam komentare, gledam ima li jos slika osim originalne i nikad ne isprobavam one koji nemaju ni komentar ni sliku

10 lip 2013, 19:05

nisam nikad čula za mrvicu
idem na coolinariku ali isto pazim što gledam jer se stvarno zna desit svega kad idem isprobati nešto :ajme :lol

11 lip 2013, 08:08

meni je sad mrvica totalno otkice :nesvist
sad prelistavam magazine i dođe mi da uzmem olovku i da pišem bilješke. najbolje mi je što npr kažu to smo kupili kod tih i tih koje na tom placu možete naci na tom štandu!
u ovom broj gdje ima i cijeli prilog o Kumicama po placevima - baš sam zadovoljna kako su obradili Utrinski. :dada

11 lip 2013, 08:22

:)

md, prvi blog piše kranjica (neki su recepti naravno bili objavljeni prvo ovdje na igrici, istraživačima)
drugi boysica, a treći giami. ove dvije malo zabušavaju :zzz :p

11 lip 2013, 08:23

i ja čitam blogove, naše forumske blogerice pa onda i dosta ostalih
za mrvicu i ja prvi put čujem

11 lip 2013, 09:09

Ja najčešće idem na Coolinariku, a ostale pogledam kad mi Google izbaci recept koji tražim.
Od blogova jedino Solein, a baš ću virnuti i ove druge :luv

11 lip 2013, 09:15

prolistla sam malo mrvicu i skužila da sam neke stvari već čitala, valjda sam išla na linkove koje su drugi stavljali
vizualno mi je odlična i sviđa mi se kako piše :dada

02 kol 2013, 10:41

Bas gledam u zadnje ovaj gastro.hr i bas me razocarao. Slike nemaju veze s receptima. A slike su mi super, ali nema sanse po tom receptu to dobit.

02 kol 2013, 13:03

Ni ja nikad čula za mrvicu. Meni je coolinarika super. Kad pogledam sastojke i način pripreme već znam da li prolazi ili ne, a kod coolinarike je dobro pogledati komentare i isprobavati recepte koji su već više puta isprobani jer ako se potkrala koja greška u pisanju recepta to se ispravi ;) a u komentarima napišu ako netko taj recept radi malo drugačije.
Odgovori