.Sada je: 29 tra 2026, 20:00.
.
imam jedan super zdravi recept (bez šećera i to),
jako zgodno i zanimljivo, imali priliku i degustirati te zasladjivace, sto je super. donijela je i neke kekse koje je radila i dala nam recept, ja sam ih sinoc napravila, prefini su. moji izgledaju uzasno, ali to je druga prica, njezini su izgledali lijepo i bili su fini. moji su bili samo fini.
danas sam ih ponijela na posao i svi su ih pohvalili 
Vicky & Mama je napisao/la:Ja čekan Rimu da mi da zeleno svitlo kojih od ovih prošlogodišnjih keksića se smin i ja primiti![]()
Svi izgledaju božanstvoali koji su i jednostavni
s bajaderom sam imala fijasko kao i s potičinim keksima
pardon my french

latica je napisao/la:ove godine ija pečem kolače, jer sam napokon domapa makar i s bebom
![]()
bila sam odlučila, a sad gledam te sitraživače i oopet se premišljam. mi baš ne jedemo kolače, ali barem 2-3 vrste moram napravit, reda radi. mislila sam kuglof - imamjedan prefini recept, pa bi ga ukradila da lijepo izgleda božićno, a onda sam još mislila 2-3 vrste suhih - to može dugo stajat, samo moram odlučit koje...
sigurno bi Linzere, a možda i neke čoko kuglice - imam jedan super zdravi recept (bez šećera i to), a jako fino. i još neke, ma memam pojma, sd sam opet sva smetena ...

TmamaKiN2 je napisao/la:imam jedan super zdravi recept (bez šećera i to),
moram od doma donijeti, jucer sam bila na jednom predavanju o zdravim sladilimajako zgodno i zanimljivo, imali priliku i degustirati te zasladjivace, sto je super. donijela je i neke kekse koje je radila i dala nam recept, ja sam ih sinoc napravila, prefini su. moji izgledaju uzasno, ali to je druga prica, njezini su izgledali lijepo i bili su fini. moji su bili samo fini.
danas sam ih ponijela na posao i svi su ih pohvalili
hocu reci, nisam subjektivna. cak ih je i moja K pohvalila, a ona zna biti okrutna (bolno iskrena)

dunja je napisao/la:kayo kaj su šamponjezi?

.Moze receptic,koji zasladivaci su u pitanju?
agavin sirup je isto blag, no ipak je donekle rafiniran i kaze da nije bas za dijabeticare 
Zna li neko kako se pravi panetone?

jos mi je u razmatranju
Kaya071 je napisao/la:Evo, sad nadjoh sliku (na internetu su po padobranci). Samo je kod mene cokoladni fil.

dunja je napisao/la:moram priznati da se veselim božićnim kolačima jako, i obožavam doći ovdje čitati recepte i gledati slikice i najradije bih da se ova tema ponovo izabere i za ovaj božić jer sam sigurna da imamo još puno neispucanih recepata

anaši1507 je napisao/la:Ima li netko dobar recept za kuglof, onako mekan i socan? Ja sam planirala za ovaj Božić napraviti kuglof pa vas molim za receptice

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.