O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
24 stu 2014, 15:17
Vidiš, mogla bi ovaj tjedan konačno tog žapca napraviti da vidim hoće li imati prođu.
Mora li se baš jesti toplo, jer ako ne valja hladno onda će čekati vikend.
Kod nas je danas otvorenje sezone sarme. Dječju radost ne mogu opisati.
24 stu 2014, 15:22
pa meni je puno bolji dok je vruć.
Kod nas je danas otvorenje sezone sarme.
i kod nas
24 stu 2014, 17:48
Adorabla je napisao/la:Mamaja rano si ti sarmom krenula. Zasitit ćete je se

Kod nas jučer žabac, danas mahune varivo. Ništa fensi

nikad dosta sarme. barem meni. juniorka obično bira kuhana suha rebrica

i malo zelja.
25 stu 2014, 09:56
Subota- file lososa premazan začinima, pečen u pećnici, krumpir pečen s vrhnjem i zapečeni grah s čilijem za MM-a. (ostaci od čušpajza neki dan

). Palačinke za večeru.
Nedjelja - odojak i pečeni krumpir, matovilac i zelena salata. Desert Crepe suzzete, (ostalo mi palačinki) prvi puta radila, svi oduševljeni s tim da za cure nisam flambirala, al nama jesam.
Jučer tortilje s preljevom od jogurta i paradajza
Danas špageti bolonjez i zelje salata.
25 stu 2014, 12:04
danas za neke tjestenina s tunjevinom i paradajzom i zelena salata, za neke grah i repa
za sutra nemam pojma
25 stu 2014, 14:09
ja sam neplanski ubacila i štrukle danas. mogu biti za ručkovečeru
grah s repom

njami. to ću preksutra.
25 stu 2014, 15:53
Paradajz juha sa širokim rezancima, tjestenina, mljeveno meso, zelena salata
26 stu 2014, 16:09
Pečeno pile i mlinci, mladi luk
27 stu 2014, 14:59
Teutonija baš si flambirala

svaka čast

Mora li se baš jesti toplo, jer ako ne valja hladno onda će čekati vikend.
a kajjaznam ja jedem i hladno ali u svakom slučaju ako hoćeš da ti ima prođu onda definitivno radi za vikend jer kad je toplo je onako fino mekano i prozračno i puno ukusnije. Žabac i salata od radiča i salata od mahuna uz to su meni vrhunski ručak.
Danas djeca bolonjez ja čistu šalšu (ne volim bolonjez nikako). I imam juhe viška u zamrzivaču pa ću to danas izvaditi da guštam.
27 stu 2014, 16:23
Varivo od slatkog kupusa
27 stu 2014, 18:47
Cijeli tjeda jedemo neke ostanjke i povremeno dopunim juhom iz skrinje (prvo tortilje, onda sarma pa pasticada sa zlicnjacima i onda ostaci ostataka sarme i pasticade

).
28 stu 2014, 10:00
Jesam jesam ,ali vani na terasi, nisam se usudila u kuhinji, ipak mi je to bilo prvi puta.

No nije prestrašno, baš je zgodno i efektno, svi smo buljili u to ko telci
Jučer papali miješanu juneće- janjeću juhicu s puno povrća i knedle s marelicama. Zadnji ljetni smrznuti. Šmrc.
Danas rižoto s pilećim bocama i karabatkima iz pećnice.
Za sutra imam još juhe samo zakuham rezance, a za dalje nisam još smislila.
28 stu 2014, 10:29
Svaka čast na spretnosti i hrabrosti

Ne osjećam se uopće sposobnom prihvatiti tako velikog izazova pa ti se totalno divim
Kod nas danas njoke 4 sira. Bilo je i 5,6 ako ćemo pravo. Sve ostatke sira kaj sam imala sam natrpala u vrhnje
29 stu 2014, 10:22
Danas juhica od prekjučer samo zakuham rezance, ostaci riže od rižota od jučer i vratina na naglo, pečena paprika na salatu.
Sutra sarma.
29 stu 2014, 13:58
danas je dan za bolonjez

i puno zelene salate. fali mi zelenjava.
sutra svinjski kare, dinstano kiselo zelje i kuhani krumpir. štrudla..
29 stu 2014, 14:25
Adorabla je napisao/la:Svaka čast na spretnosti i hrabrosti

Ne osjećam se uopće sposobnom prihvatiti tako velikog izazova pa ti se totalno divim
Kod nas danas njoke 4 sira. Bilo je i 5,6 ako ćemo pravo. Sve ostatke sira kaj sam imala sam natrpala u vrhnje

Prepisala njoke i zelenu salatu, dodala juhu od celera. Sutra musaka i pileca juhica, u ponedeljak mamina sarma
29 stu 2014, 17:56
Kokošja juha, pire, šnicle u umaku od vrhnja i kuhanih jaja, zelena salata
30 stu 2014, 10:55
Goveđa juha s taranom, pečeno pile i krumpiri, kupus salata, zapečene palačinke sa sirom
30 stu 2014, 14:29
govedja juhica, pijani saran, u prilogu krumpir i mrkva.
30 stu 2014, 16:34
svinjski lungić u umaku od suhih šljiva i crnog vina

, domAĆI kroketi i zelena salata
30 stu 2014, 17:00
prekjucer pohano i kelj, jucer sarma, danas pizza, sutra sarma dan drugi
30 stu 2014, 22:49
sutra kelj varivo i ostaci svinjskog pečenja . umjesto štrudle danas su bile tufahije

punila sam ih lješnjakom, cimetom, vanilijom i malo šečera .....tražile se repete
01 pro 2014, 09:55
Kelj varivo i carsko meso, kopiram vas
01 pro 2014, 09:58
kimora23 je napisao/la:svinjski lungić u umaku od suhih šljiva i crnog vina

, domAĆI kroketi i zelena salata
Ja bih kod tebe na rucak. Suhe sljive i crno vino, mmmmmmmm
01 pro 2014, 10:15
Promjena plana, jučer skuhala sarmu al ju nismo jeli, bit će za ručak dva puta ovaj tjedan.
Za jučer izdinstala kiselo zelje, napravila restani krumpir s lukom i paprikom, a meso su bili ostaci vratine od subote, a i moji mi donijeli roštilja.
Danas faširnaci pečeni u pećnici, buča isto pečena, prethodno marinirana u maslinovom ulju, soli i češnjaku i grašak u saftu.
Sutra sarma klapa prva.
01 pro 2014, 13:13
bome bi i ja svinju u šljivama i crnom vinu.
Jučer smo imali austrijski ručak

dinstano kiselo zelje, pečenice i pire
Danas varivo od poriluka, bundeva i slanutka. Mesa nemaju pa već znam da će nastradati frižider u popodnevnim i večernjim satima.
01 pro 2014, 13:14
Od jucerasnjeg rucka ni mrvica nije ostala,nema veze sto su mi kroketi ispali kao zirosi (ako znate sto je to)
Danas svinjski snicli u umaku,riza i zelena salata
02 pro 2014, 14:22
Nedjelja, juha od bundeve, pileci pohanci, rizoto od poriluka, zelena salata i za desert kiflice sa nutelom i pekmezom. Jucer ostatak pohanaca, spinat i pire. Danas varivo od graska sa noklicama.
02 pro 2014, 15:47
Za mamu i tatu cigansko pečenje s restanim krupirom i zelena salata. Za bebača crvena leća s korjenastim povrćem i tikvicom. Zdravi zobeni keksići za zasladiti se