O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Tema je zaključana

Re: K. istraživači - BRBLJAONICA :)

05 lis 2013, 09:53

mrs. eastwood je napisao/la:ništa, budući smo očito dobro zezle grčku - predlažem da kuhamo na "slobodnu temu" i same učitamo slike i recepte da impresioniramo moderatorice, možda nam se smiluju :moli

Pa nije da moderatorice ne prate temu :) (cak isudjelujem koliko mogu i mislim da treba).
Lijepo je vidjeti da vam se silno igra i kuha, ali dobro je ranije oslusnuti i neke prijedloge i bistrenje :)

05 lis 2013, 20:50

Ok, vikend je počeo, šta da kuhamo? :mrgreen

Hoćemo li onda napraviti konačno listu pa glasovati ili ne?

Ja bih kuhala :nata

06 lis 2013, 21:31

Bilo bi mi zao da se igra ugasi, no s druge strane skroz razumijem zasicenost igrom.

Veselim se novoj temi:)))) :luv :mah :mah :mah

06 lis 2013, 21:55

ja sam danas kuhala bosanski lonac, valjda nece biti bosanska kuhinja ....nisam slikala :lol

06 lis 2013, 22:01

okej, idemo dalje, vaša silna želja za sudjelovanjem produžila je život igrici :lol :gace
JiA, Dudley , valjda vam je jasno da su sada velika očekivanja i od vas :cool

lena i ja smo za to da nastavimo ali malo ćemo modificirati pravila, anketom će se birati jedna od tri zadane teme.
možete same dizati prijave, znači pod nikom a ne pod brojem, ali tada nema bodovanja (o razlozima smo već ranije pisale).
ili po starom, prijave pod brojem i bodovanje odnosno natjecanje.

dodajem ;)

postavljena je anketa za izbor nove teme.
anketa će biti otvorena samo 1 dan.

06 lis 2013, 22:08

ako nema bodovanja ako same dizeno, ja bih onda radje da i dalje idu anonimne prijave

07 lis 2013, 07:13

Solea je napisao/la: (o razlozima smo već ranije pisale).

ja nisam baš od pocetka igre ukljucena, ali smo tu iznjele i taj prijedlog i nije baš da je odbačen!? dajte nam i to na anketu!
a- pod brojem i bodovanje
b- nick i bodovanje
c- nicki i banana?

07 lis 2013, 08:02

Ove 3 teme su mi odlične, u sve 3 sam se našla, kuham to a voljela bih istražiti nova jela. :liza

mrs. eastwood je napisao/la:ja nisam baš od pocetka igre ukljucena, ali smo tu iznjele i taj prijedlog i nije baš da je odbačen!? dajte nam i to na anketu!

Slažem se!

Solea je napisao/la:po starom, prijave pod brojem i bodovanje odnosno natjecanje.

Meni nije to prava igra ako nema natjecanja, s natjecanjem je imalo žara, jer sam se trudila stavljati ljepše slike, bolje posuđe :mrgreen :hahaha

07 lis 2013, 08:36

taj prijedlog su jednoglasno odbile moderatorice :lol

na glasanje mogu dvije opcije:
1.) igramo po starom - pod brojem i bodujemo
2.) igramo pod nikom i nema bodovanja

07 lis 2013, 09:07

ok

07 lis 2013, 09:15

Moze.

07 lis 2013, 09:23

ako krenete čitati što se sve napisalo zadnjih par strana, vjerujem da ćete doći do zaključka da demokracija nije nešto najbolje što je čovječanstvo moglo smisliti. očito svima ugoditi ne možemo jer: neke bi igrale jer bi kuhale; neke bi se natjecale; neke bi kuhale, ali ne nešto što im je strano (a naziv igre je istraživači?); nekima je baš to super što se istražuje i nalaze neka nova jela koja do sad nisu probale/vidjele itd.; neke se jako vesele zadanoj temi koja im kasnije baš i nije odgovarala. :gace
jedino u čemu se slažete jest da imate pregršt ideja oko tema. :mrgreen

solea i ja smo se složile jednoglasno oko ove dvije opcije koje je ona napisala, što se tiče anonimnosti i dizanja pod nikom.

AA je napisao/la:bem ti, vi ko da ste iz finske :lol sunka se moze jesti samo za bozic, kuhana jaja samo za uskrs, a cetvrtkom spinat corba
a ja sam, opet, vrlo fleksibilan tip :nata , jedem i kuham i kad nekoj namirnici nije sezona (pa tako jedem salate i uoci bozica :p ) i ispunjavam cudne zelje ovoj mojoj celjadi ...

najte ukidat igru :( , ja je volEm, em mi je super k'o inspiracija, em pronadjem genijalnih jela koja mi inace ne bi pala na pamet :gladan

AA, :drink :proljece

07 lis 2013, 09:53

sad da idemo analizirati odaziv na teme - vidjet ćemo da je bilo i slabijih tema od grčke.
ne znam, ako prođe ovo bez bodovanja - to mi je kao da postam na "slike slatke i slane" ili kako se zove topic već. nije mi natjecateljski ni motivirajući.

no kako bude.

07 lis 2013, 10:15

moraš znati da je isto tako bilo cura koje su odustale od igre jer je bio taj natjecateljski štih u njoj i pojedinke se nisu mogle "probiti", a osobno smatram da su vrsne kuharice i da imaju pregršt znanja.
i ne bi baš to trpala u koš sa "slano i slatko fotkama" jer bi tu i dalje bila zadana tema koja se kuha.

07 lis 2013, 10:25

Lena je napisao/la:moraš znati da je isto tako bilo cura koje su odustale od igre jer je bio taj natjecateljski štih u njoj i pojedinke se nisu mogle "probiti", a osobno smatram da su vrsne kuharice i da imaju pregršt znanja.
i ne bi baš to trpala u koš sa "slano i slatko fotkama" jer bi tu i dalje bila zadana tema koja se kuha.

x

plus, na fotkama su samo fotke, bez recepata. ma zapravo, ne vidim nikakvu vezu.

07 lis 2013, 10:32

imamo još jednu anketu :proljece

07 lis 2013, 13:48

Ne mogu glasati jer sam za varijantu koju ste jednoglasno odbile :). Ja bih bar jedan mjesec probala tako, mislim vidljivo je koliko su nam pravila lako promjenljiva :dunno

07 lis 2013, 21:03

a gle, puno nas je i svaka ima neku svoju ideju i u vezi tema a sad bi se dalo i o pravilima još danima.
idemo završiti ovu priču, pokušati nastaviti s igrom pa ćemo vidjeti kako i šta dalje.

08 lis 2013, 17:49

Solea je napisao/la:JiA, Dudley , valjda vam je jasno da su sada velika očekivanja i od vas :cool

:) :znoj

08 lis 2013, 21:31

:lol

obje ankete su završile :proljece
znači, imamo novu temu - KUPUSNJAČE a prijave se šalju po starom.

:kino
Tema je zaključana