O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Tema je zaključana

Re: KUHARSKI ISTRAŽIVAČI - RIBE na sto načina! BRBLJAONICA

22 vel 2011, 22:16

čak sam mislila da je tuna steak tvoj :zivili
ma baš sam si fino izabrala

a komiška pogača iako jako lijepo izgleda nikako me ne privlači... to jer sam je ovo ljeto prvi puta probala baš na visu i nije me oduševila :dunno a biće da je to do kuhara

22 vel 2011, 22:26

beppa - čestitam!
hehe, vidim da sam neke pogodila, ali nisam Adorablu, a bila sam 100% sigurna da je surimi njen

a bogme nam je škorpija kadje kod kuće opasna kuharica :dada

22 vel 2011, 22:31

beppa čestitke :kiss
jako si me iznenadila s receptima :5

22 vel 2011, 22:50

Beppa čestitam, u jakoj konkurenciji i super recpetima nije bilo lako :zivili
čestitam i drugoj i trećoj također :zivili

22 vel 2011, 22:52

bome bih ja kod Daniele na klopu - na bruskete i pappardelle, a onda na jos jednog lososa kod Lene :liza

22 vel 2011, 22:59

beppa, čestitam na pobjedi :zivili :buket

odličan recept, sjajna izvedba i jako lijepa fotka.

22 vel 2011, 23:01

Beppa, cestitam :buket
I bravo za sve ostale cure :srca

22 vel 2011, 23:01

Beppa :zivili :zivili :zivili

eno sam nza veselu ribu ipak pogodila :dada

22 vel 2011, 23:04

Beppa cestitam :5

Slabo sam pogodila autore. :ajme

22 vel 2011, 23:09

dunja, nema druge i trece, samo dvije druge :lol. Sad sam u miru pogledala ostale recepte i autorice i moram reci - babalu, moj nakon :klanja, prekrasno ti je ispao bakalar i super si ga poslikala :1. I skorpi svaka cast na trudu :1 i vidim da sam te pogodila, al nikad ne bih rekla da su bas oba carpaccia tvoja :lol.
nin, za brudet :up. Otkud ti je mama :mrgreen? Jako me je iznenadio recept jer obicno se svi zacude kad ispricam kako ga ja kuham :D.

heli, za brudet sa srdelama :up. To cu svakako isprobati, mislim da je ovdje bilo vidljivo koliko volim sardelice :D

22 vel 2011, 23:24

Ovako i ja razmišljam, pa onda još mi i Sole ko dobra fotografkinja bode oko.

škorpi, al ja sam bila bez fotića ovaj krug i fotkala sam mobom ;)

mene je beppina prijava baš oduševila, ideja o komiškoj pogači mi je bila mrak. a onda je poslala i fotku i mene totalno kupila :lol
redale su se odlične prijave, juhe su me posebno zanimale jer sam s njima tanka, svidio mi se lenin losos s holandez umakom, čak sam i ja imala namjeru praviti nešto slično, list s holandezom, iako taj slavni umak nisam nikada ni jela ni pravila.
vesele ribe su me oduševile jednostavnošću i krasnom fotkom, kao i giamini ražnjići.
al komiška mi je i dalje bila favorit. a onda je babalu poslala bakalar i više nisam imala samo jednog favorita. babalu, recept je odličan al i fotka :1

i hvala škorpi jer me sada ohrabrila za riblji carpaccio u kućnoj izvedbi :zivili

22 vel 2011, 23:51

Beppa čestitam :zivili

novamama kad mogu doći na palamidu? :mrgreen
mirci odlični recepti sa srdelama :5 + desert iz prošlog
mjeseca mmmmmm :)
bravo svima i jedva čekam novi zadatak.

23 vel 2011, 08:31

beppa- cestitam!

23 vel 2011, 09:50

Čestitam Beppa!

23 vel 2011, 10:22

Mirci, mama je iz Cavtata, ali nisam sigurna da je to odozdo recept. Na zalost, nije ju imao tko nauciti kuhati kad je zivjela dolje. Otkud ti mislis da je taj recept?

I ja sam slikala s mobom i to se vidi. Moj mob je ipak izgleda slabije kvalitete. :ajme

U svakom slucaju, rcepti su mrak. Sve sam mislila zasto sam tako glasala, a ne za one okuse koje poznajem (carpacco i popecci koje sam probala i fini su mi jako). Skuzila sam da zapravo idem redom ono sto namjeravam iduce probati. Na zalost, slatko kisele kombinacije ja volim, ali moji ukucani ne vole tako da otpada losos sa ananasom. Inace bi to sigurno bilo na top3. Ali mogla bi ovako u nedogled. super mi je topic i nadam se da ce i iduca tema biti isto takva - obilna i napeta. :)

23 vel 2011, 10:36

Mene djeca sinoc pomela a bas je bilo napeto :D
Beppa, cestitke na pobjedi :buket I stvarno slasno izgleda pogaca :gladan, donesi nam na veliko forumsko okupljanje da probamo :p
Napale ste vegetu u mojim srdelicama al to je vegeta natur - bez dodataka i kemije. Ili mislite da im ne treba vjerovati?
Brudet nisam vec dugo radila, postala mi je preskupa mjesana riba za brudet al evo uletile srdelice :) Cak sam zaboravila da inace stavljam i zlicicu slatke crvene paprike. Najteze mi je bilo napisati tocne mjere koliko cega :znoj mjerila sam dok sam kuhala.

23 vel 2011, 10:41

I stvarno se nisam nadala tolikoj konkurenciji, bas ste me iznenadile cure :)
Babalu, nisam znala da ti smekas ribu :)
Skorpi, tvoja juha mi je bila favorit, ma mirisala je sa slike! :liza
Mirci, a jesu li ove srdele na slici stvarno nadjevene? Nigdje ne viri nadjev, da to nisu sve za djecu, ha? :naughty
Inace kuham po tradicionalnim receptima al pribiljezit cu si i ove egzoticne i sve ih isprobati :kima

23 vel 2011, 11:31

Izvrsna, izvrsna igra, izvrsni recepti!!!

Svaka pohvala moderatoricama na ideji i organizaciji!

23 vel 2011, 12:18

Beppa draga,ajde zadaj novu temu,ja vec ostrim nozeve i kuhace :lol

23 vel 2011, 12:24

i mene živo zanima koja će biti tema
iako bih sad mjesec dana samo ove riblje recepte isprobavala

23 vel 2011, 12:30

ja sam zaključila da ću ja za svaki slučaj pofotkati kad kuham nešto pa da imam fotke u zalihi. je li se to smije? :mrgreen
i meni je najteže bilo zapisati kako ide recept. kuham ionako kako mi dođe i po inspiraciji.

sardelice su mi sigurno sljedeće na meniju.

za capraccio me muči sirova riba. nisam sigurna u ovu iz ribarnice. a losos baš ne jedemo.

snow :zivili pamtim pa zovem.pa da upoznamo naše snjegoviće :luv

23 vel 2011, 12:40

smije, nova, smije :zivili

a čuj, ima ih koje hodaju po restoranima i fotkaju klopu u nadi da će se ovdje prošvercat :hahaha

23 vel 2011, 12:54

eto sad me odala :roll
a takvu lijepu sliku presjeka tufahije si čuvam za kad bude trebalo :mrgreen :lol

23 vel 2011, 12:56

Solea :ne

a takvu lijepu sliku presjeka tufahije

ajme Dunja kaj i ti ? :mrgreen
ja imam ovu,kakva je tvoja :lol
slika
Zadnja izmjena: babalu; 23 vel 2011, 12:59; ukupno mijenjano 1 put/a.

23 vel 2011, 12:57

ja ću prvom prilikom praviti špagete sa srdelama i punjene srdele i brujet (doduše, moja je varijanta s inćunima)
i janssona, svakako

23 vel 2011, 13:00

za capraccio me muči sirova riba. nisam sigurna u ovu iz ribarnice. a losos baš ne jedemo.

na tri mjesta uzimam tuna file od toga dva supermarketa (Bila, Interspar) i treće mjesto je dobavljač kojeg poznam da taj isti npr iz svoje veleprodaje opskrbljuje i Billu. Uglavnom, kad naletim uzmem i smrznem. Em led, em kapula em češnjak em ocat, teško da šta može preživjeti u tako pikantnom jelu :lol

A N&n je čak uspila i pobrkati što je jela kod mene, nije od jela c. od lososa nego od tune :lol Ajd, oprostit ću joj jer je bilo davno :p

23 vel 2011, 13:05

daj babalu, pa nisam mislila na sebe. :mrgreen javila se ova koja se prepoznala :hahaha

ja ću prvom prilikom napraviti jednu od juhica. pogaču i tak beppa donosi na slet :nata

23 vel 2011, 13:08

Ja mislim isprobati sve redom, osim pogače koja mi je divna, ali ja sam antitalenat za rad s tijestom koje treba umijesiti a i ukućani mi ne vole komišku (možda ju samo ne vole u mojoj izvedbi :lol ).

Jedino ću brudete preskočiti i tuna steak jer to radim isto ili slično pa mi se ne da mijenjati uhodane recepte.

23 vel 2011, 13:10

dunja, a naslov jela će ti bit "Would you like tufakju?" :mrgreen

beppa, čestitke :buket

meni svi ti vaši riblji specijaliteti zgledaju sajns fikšn :roll ribu ne znam ni kupit, ni očistit... pa posljedično ni spravit :whew

23 vel 2011, 13:11

Kupiš ju na placu, tamo ti ju očiste dok ti piješ kafu u obližnjem kafiću, opašeš pregaču i otvoriš forum i po receptu udri miško :p
Tema je zaključana