ja volim neuobicajen kombinacije, pa sam se tim i vodila kod glasanja
kayo, jel ti brojis glasove vec

Sada je: 08 kol 2026, 07:03.

TanjaMT je napisao/la:kayo, jel ti brojis glasove vec
.
. A, situacija na polju je teska, sa tendencijom ka daljem pogorsavanju. Lopta se necka.

dunja je napisao/la:sad sam tražila majin novi avatar, majo imaš li nam nešto za reć možda?
.Kaya071 je napisao/la:dunja je napisao/la:sad sam tražila majin novi avatar, majo imaš li nam nešto za reć možda?
A, vidis, postavlja se pitanje da li maja suptilno nesto objavljuje ovdje umjesto na trudnoci, ili, ako uvezemo avatar sa podnickom, mozda umjesto na zderonjama.
je, debljam se.
samo ga nemojte shvaćati ozbiljno 
al dobar je, šta jest, jest!

.
, naziru se favoriti a rezultat je na granici kidanja živaca 
?
hoće li sudac to izdržati ?! hoće li posljednje minute odlučiti o pobjedniku ili će se igrati produžeci ??!! 

Mirci je napisao/la:joj, dajte prestanite

nitko se ne usudi izaći sa ekzaktnim podacima. moram excel tablicu napraviti da išta zbrojim 

mrava je napisao/la:Mirci je napisao/la:joj, dajte prestanite

za vratom a iza ćoška 25ica mudro čeka ciljnu ravninu 

Solea je napisao/la:17ica vodi već cijelo poluvrijeme, 45ica joj dahće za vratom a iza ćoška 25ica mudro čeka ciljnu ravninu

mrava je napisao/la:Solea je napisao/la:17ica vodi već cijelo poluvrijeme, 45ica joj dahće za vratom a iza ćoška 25ica mudro čeka ciljnu ravninu
Šta nisi prije to napisala, ja evo brojim na blokiću koja juha koliko bodova dobiva![]()
ja na prste zbrajam 
malamaja je napisao/la:mrava je napisao/la:Solea je napisao/la:17ica vodi već cijelo poluvrijeme, 45ica joj dahće za vratom a iza ćoška 25ica mudro čeka ciljnu ravninu
Šta nisi prije to napisala, ja evo brojim na blokiću koja juha koliko bodova dobiva![]()
ja na prste zbrajam
?
.Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.