Postao/la pinky » 28 svi 2011, 22:24
zanimljivo mi je čitati razna tumačenja istoga.
da ne dužim ( a i ne bi se znala ovako lipo izraziti) kopiram sa stranice masterchefa pismo tipa koji ima isto mišljenje ko ja:
josiponly
28.05.2011, 20:56.
Poštovani
Kao vjerni gledatelj Vaše televizije, a gledam samo i isključivo Vaš program, ne mogu se oteti dojmu nakon gledanja posljednje epizode emisije Masterchef od danas, 27.05.2011. Od samog početka emitiranja Masterchefa bio sam oduševljen idejom i realizacijiom emisije, koju sam od samog početka smatrao poučnom i vrlo dobro zamišljenom i vrlo dobro realiziranom, prateći svaki novi izazov sa oduševljenjem.
I usprkos iznimnoj bahatosti i aroganciji članova žirija, koji si to nisu smjeli dopustiti kao profesionalci, kako sebe nazivaju, prihvatio sam to kao igru i dobru zabavu. Sve do danas !! Današnjim danom i svojim postupkom uništili su jednu divnu ideju Vaše televizije, koji čin niste smjeli nikako dopustiti, jer to nije njihov privatni show, nego emisija Nove TV.
Nije mi jasno uz čije odobrenje iz Vaše kuće su poništili jednu jasnu pobjedu i doveli jednu jako dobru emisiju u stanje privatne promocije samih sebe i zasigurno uništili završetak jedne tako dobre emisije svojim postupkom. Uz sve to još su imali i hrabrosti kritizirati osobu koju su direktno degradirali, a za kraj i reći toj osobi da im je žao !! Na sreću ta osoba, Ana im je sa iznimno mnogo digniteta jasno i vrlo kratko rekla: MENI NIJE !! Samim time im je dala do znanja da joj je ispod časti komentirati njihov nebulozni postupak koji je sasvim sigurno upropastio VAŠU, a ne njihovu emisiju. Sa kojim pravom ??
Također je nemoralno komentirati Anin postupak od članova ekipe koja je evidentno izgubila, uz pomoć članova žirija, jer su gubitnici ostali u takmičenju samo zahvaljujući nemoralnom činu članova Vašeg žirija. Iskreno se nadam da ćete Ani poslati iskrenu ispriku za takav postupak, jer ste dopustili poništenje evidentne pobjede plave ekipe uz apsolutnu samovolju članova žirija, a samim time i revolt, koji je zapravo rezultirao moralnim činom šefa ekipe, Anom, jer je cijela današnja emisija od samog početka dala naslutiti animozitet Vašeg žirija prema Ani. To je u jednoj ovakvoj televizijskoj emisiji apsolutno nedopustivo.
Sam takav postupak uništava koncept o takmičenju u kuhanju kuhara amatera i svodi ga na takmičenje u bahatosti članova Vašeg žirija, a sve to začinjeno cinizmom ljudi koji su svojim odlukama isprovocirali jedan takav krah odlične emisije u početku. Nadam se također da ćete članovima Vašeg žirija, velikim profesionalcima (neka se malo ugledaju na profesionalizam gosp. Falka, možda nešto i nauče od njega) omogućiti da pročitaju ovaj mail kako se više nikada ne bi doveli u situaciju da podcjenjuju i da možda primijene i koje moralno načelo pri donošenju odluka. I da, samo za kraj, ti isti vrsni profesionalci nisu naučili jednu osnovnu stvar u kuhinji da se dodatci dijele na ZAČINE, koji daju okus i MIRODIJE, koje daju aromu, a što nikada niti jednom riječju nisu spomenuli, što bi vrsni profesionalci MORALI znati.
Srdačan pozdrav od jednog malo skromnijeg profesionalca.
dvije ICSI divote...