Zna li netko gdje se to može nabaviti

Sada je: 04 kol 2026, 00:45.

palunkica je napisao/la:Dakle, naranče su još u ormaru, ne mogu naći taj zvjezdani anis. jedino što sam našla je anis, neki mljeveni.

Solea je napisao/la:dunjine su praline provjereno odlične

)!
palunkica je napisao/la:Dakle, naranče su još u ormaru, ne mogu naći taj zvjezdani anis. jedino što sam našla je anis, neki mljeveni.
Solea je napisao/la:ja mislim da sam ga vidjela u gardenu. al nisam baš sto posto sigurna
. Sad konačno imam sve za liker od naranče i danas popodne ću ga napraviti
Jedva čekam degustaciju, ali kako u receptu piše da je bolji što duže stoji, tako će moj stajati negdje do zime.
mirbi je napisao/la:E, počele su mandarine u mom dvoru, pa hitno potrebujem neki recept za liker. Hvala.

Ali mozda probam od kupina, lani je moja mama radila i prefin je 
Onda mi to dodje ko sirup od višnje. Mislim ja ne volim da je jak da se samo rakija osjeti ali visnje su tako slatke (maraska i mi te koristimo) da ako ti ishlapi i rakija to ne bu bilo nicemu.

Adorabla je napisao/la:Iz istih razloga ne otvaramo ništa, dapače čak nismo ni šećer promiješali nego se on samostalno topi
medo14 je napisao/la:prošle godine sam radila liker od smokvi i lavande, to je nešto prefino i ove godine isto to radim.

odličan recept ionako ne znam što bih sa smokvama svake godineAdorabla je napisao/la:Medoodličan recept ionako ne znam što bih sa smokvama svake godine
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.