danas juha od bundeve s preprženim kockicama kruha -(na maslinovom ulju s ružmarinom). poslije pire od krumpira i malo bundeve i čevapi od jučer

Sada je: 09 kol 2026, 21:54.

MalaSirena je napisao/la: a ja opet radim prefinu salatu od slanutka
Masha je napisao/la:MalaSirena je napisao/la: a ja opet radim prefinu salatu od slanutka
Mala Sirena, kako radiš ovu salatu?

mrava je napisao/la:Gulaš/paprikaš sa svinjetinom i krumpirima

danni je napisao/la:danas sam landrala uokolo pa stigla samo ispohat pileće filete, zelena salata i ispekla muffine!
mi to jako volimo ...latica je napisao/la:mi danas piletinu s limunom, narančom i medom, quinoa i amarant, zelena salata. i juha samo zakuhana prije toga.
pčelice, ja ti tu piletinu pravim tako da je zapečem na naglo na maslinovom ulju sa svih stana piletinu narezanu na komade, onda je izvadim, a na tu masnoću bacim recimo jedan luk nasjeckani i danas sams tavila i jednu papriku. kad to malo podigne onaj talog, stavim malo bijelog vina i vratim piletinu pa ostaim da se krčka dok ne bude mekano. na kraju stavim koricu limuna i naranče onako narezane unutra i sok od te dvoje voćke i koju žličicu meda u saft i pustim još 10 minuta da krčka. i to je tomi to jako volimo ...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.