O kuhanju, receptima, sezonskim i zdravim namirnicama, najboljim pečenjima, najfinijim kremama, najslađim kolačićima... o hrani.
Tema je zaključana

Re: Danas kuhamo...

24 sij 2014, 20:33

Juce paradajz corba, danas juneca supa i pohovane snicle, prokule.

24 sij 2014, 21:53

Hvala, cure, na čestitkama!
Moj rođendan je super prošao, pravila sam 2 kolača: rusku baklavu i čokoladne kocke

25 sij 2014, 10:19

Lungić na naglo, ( u soli, papru, senfu, ulju i kaparima) kuhane bebi mrkvice i zelena salata.

25 sij 2014, 11:27

Juhu od kukuruza. Možda mramorni kolač. Za ostalo još ne znam.

25 sij 2014, 12:08

Juha od rajčice, ćevapi, grašak na gusto i pomfrit u rerni

25 sij 2014, 17:55

Kokošja juha, tjestenina, pileća krilca na saft, zelena salata, rođendanski kolači

25 sij 2014, 18:26

Danas domaca pizza.
Sutra juhica, polpete sa tikvicama i dinstano povrce (grasak, mrkva i krumpir)

25 sij 2014, 22:58

Danas bila pura :bis Al' nije s mlincima nego s krumpirima. I kupus salata i cikla i karfiol iz turšije :liza
Sutra će vj. biti neka juha, popečci od tikvica, riža i opet neke kisele zimske salate.
U ponedjeljak je mm rođendan pa spremam njegovo omiljeno jelo - dalmatinske šnicle :) navečer domaća pizza, Solejkini rolat-burekćiči i ledene kocke.
Debeli i sretni :alc

26 sij 2014, 10:16

Pileća juha s jetrenim noklicama, pomfrit, bečke šnicle, cikla

26 sij 2014, 10:50

sarma

26 sij 2014, 12:01

Pileća juha, pečeni picek s mlincima, salata, a za desert pijesak torta.

27 sij 2014, 09:52

Jučer ispekli pol velikog piceka i komad krmenatla, uz to pečeni krumpiri i zelena salata.
Danas meso od jučer plus lazanje bez tijesta s tikvicama i keljom, to nisam ja radila al je finoooo.
Sutra sarma. :liza

27 sij 2014, 10:17

Lazanje.

27 sij 2014, 10:23

evo naseg menija za ovaj tjedan, djeca ga slozila, uvjet je jedino da su dva variva. petak sam zaboravila sto su napisali :dunno

danas - pil.file+pire+tikvice na naglo+zel.salata
utorak-njoki u bijelom saftu+salata
srijeda-kelj s hrenovkama
cetvrtak- musaka+salata
petak-zaboravih

27 sij 2014, 10:25

Kiselo zelje sa suhim mesom

27 sij 2014, 10:31

ja ću danas pileći paprikaš. ima netko neki dobar recept bez brašna?

27 sij 2014, 10:51

šta će ti brašno?
za zapršku?
ja na dinstani luk stavim par žlica slatke crvene paprike, propržim na tome piletinu, zalijem vodom i kuham. pred kraj ubacim par krumpira, pa ako želim da je malo gušće, istenfam par tih krumpirića kako bih zgusnula paprikaš :)

27 sij 2014, 11:02

x na olju
ili pred kraj dodaj šaku zobenih pahuljica ;)

27 sij 2014, 11:18

ostaci pohanog, ostaci bolonjeza.....ostaci ostataka....jedino ću ubaciti korjenasto povrće i poriluk i luk i karfiol...i napraviti neku krepku juhicu. jede mi se juha. dobila domaćih rezanaca neki dan, pa da ih iskoristim :)

27 sij 2014, 12:53

pih Majo a sama ih ne bi zamijesila ccccccc
Lasagne su vidim omiljeno vikendaško jelo. I kod nas isto, uvijek nedjeljom :D
Danas eingemachtes i ako budem dobre volje napravit cu im za veceru palacinke. Ako me nitko ne naljuti :nata
Sutra će vj. biti neka juha, popečci od tikvica, riža i opet neke kisele zimske salate.

ja isto radim uvijek kombinaciju tih popečaka od tikvice i rižibižija i to cure vole ali sad sam otkrila i novu verziju popečaka s prosom i tikvicama i to sad radim uz varivo. Baš sam radila uz varivo od bundeva, porilulka i slanuitka i mrak, mrak mrak je pasalo.

27 sij 2014, 14:23

Thal, ja stavim puno luka, utrpam ribane mrkvice (zapravo praktički cijeli grincajg) i tikvica. To se sve u pirjanju dezintegrira, a da gustoću i klinci pojedu povrća da ni ne znaju. Kod nas prilog ide pored. Ne ukuhavam krumpir.

27 sij 2014, 14:28

folne je napisao/la:Thal, ja stavim puno luka, utrpam ribane mrkvice (zapravo praktički cijeli grincajg) i tikvica. To se sve u pirjanju dezintegrira, a da gustoću i klinci pojedu povrća da ni ne znaju. Kod nas prilog ide pored. Ne ukuhavam krumpir.

tako sam i ja sad napravila :dada

27 sij 2014, 14:36

mi danas svinjske krmiće na naglo, kiseli kupus i palenta.
a dijete integralni makaroni s umakom od povrća.

dajte mi recite neku ideju kak da potrošim jaja? a da nije kolač, kolača imamo od vikenda. ali dobila sam domaćih jaja koja su se u transportu napukla i sad mi stoje u zdjelici pa da ih danas potrošim? a nikome se ne jede kajgana ...

27 sij 2014, 14:40

latice - neka fritaja ili nešto slično

kod nas i danas sarma

27 sij 2014, 14:41

Potpis na folne. Meni je najdraži prilog uz pileći paprikaš palenta.

27 sij 2014, 14:51

Latice, pohani kruh za večeru ;)

27 sij 2014, 14:55

šnenokle :nesvist

27 sij 2014, 14:59

Latice, ovo možda?

http://www.gourmetgirlcooks.com/2014/01 ... -carb.html

27 sij 2014, 15:28

Latice, ja bi neki quiche :) s njim možeš ubit 8 jaja a dodatni nadjev stavi po želji.

27 sij 2014, 15:34

i u soleine rolat burekčiće spucaš još 5 jaja :)
Tema je zaključana